Cum puteti castiga niste bani in plus, cu un minim de efort?

Cum puteti castiga niste bani in plus, cu un minim de efort?

Criza economica a afectat intreaga lume si o multime de oameni sunt interesati din ce in ce mai mult sa castige niste bani in plus, cu un minim de efort.

Iata cum puteti face aceasta:

- Reciclati metal. Cea mai rapida cale de a castiga bani este prin reciclare. Strangeti obiecte de metal si duceti-le la un centru de reciclare, unde va vor plati cu bani cash. Metalele comune cu o valoare mai ridicata sunt: cuprul ( tevi de apa) si aluminiul ( doze de suc, staniol de impachetat, etc). Toate obiectele care contin metal pot fi reciclate, inclusiv aparatele electrocasnice, mobilierul, etc.

- Adunati rame. Desi poate suna ciudat, magazinele cu obiecte de pescuit sau cele de animale cumpara rame. Daca va convine suma primita, va puteti gandi sa va faceti o ferma de rame, pentru a face bani in plus.

- Aplicati chestionare. Multe orase au centre ce intreprind studii de piata, care angajeaza persoane sa testeze anumite produse sau mancaruri. Daca in orasul dumneavoastra este un asemenea centru, ati putea castiga bani rapid si sa va distrati, in acelasi timp.

- Faceti-va un centru de cumparaturi. In loc sa cumparati doar pentru dumneavoastra, ati putea sa faceti cumparaturi si pentru altii si sa fiti platiti, pentru aceasta. Faceti-va publicitate, pentru a va face afacerea cunoscuta si asteptati oamenii sa va aduca listele de cumparaturi.

- Vindeti obiecte pe site-urile de licitatii, care au devenit un mod ideal ca oamenii sa-si pluseze veniturile.

- Vindeti niste carti. Exista multe site-uri pe internet care cumpara carti in buna stare, ce corespund nevoilor cititorilor lor.

- Adunati bijuterii vechi. Aurul nu-si pierde niciodata valoarea. Chiar si bijuteriile stricate sunt valoroase. Puteti sa le vindeti unor bijutieri si sa obtineti diferite sume de bani.

- Dati meditatii. Multi elevi intampina probleme la diferite materii scolare. Folositi-va cunostintele pentru a-i ajuta, facandu-va o afacere din meditatii.

- Deschideti o firma de curatenie. In ciuda crizei financiare, menajerele sunt la mare cautare. Puteti sa oferiti servicii de curatenie, la preturi rezonabile, in zona in care locuiti.

- Faceti lucruri de mana. Daca aveti indemanare la crosetat, tricotat sau cusut, puteti face obiecte unice, pe care le puteti vinde la diferite preturi.

- Scrieti articole online. Daca va place sa cititi sau sa scrieti, in timpul liber, atunci ati putea incerca sa scrieti articole pentru diferite site-uri si sa fiti platiti pentru ele, atunci cand acestea sunt publicate online.

- Folositi-va de blogul dumneavoastra, pentru a posta diferite anunturi, pentru care sa primiti bani.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata cateva metode simple si eficiente, prin care puteti castiga bani in plus, prin intermediul Internetului: ...
Criza economica este inevitabila. Ea poate afecta orase, judete, chiar tari intregi. Dar oare este necesar sa...
Orice om are posibilitatea sa castige mai multi bani si chiar sa devina bogat. De unde deducem...