Sfaturi pentru alocarea unui buget personal

Sfaturi pentru alocarea unui buget personal

Aminteste despre alocarea personala a bugetului la urmatoarea intalnire intre prieteni si exista foarte mari sanse ca cei prezenti sa ofteze si sa schimbe subiectul.

Aceasta pentru ca alocarea bugetului este o chestiune dificila, consumatoare de timp si un mare obstacol. In realitate acest lucru nici nu poate fi mai departe de adevar! Folosirea unui buget personal pentru a-ti ghida cheltuielile, aduce flexibilitate si libertatea de a nu te ingrijora in privinta banilor, in principal pentru ca stii exact cati bani ai, in loc de a-ti tine respiratia la bancomat sau la scrierea altui cec.

Vei fii constient de suma exacta disponibila pentru cheltuieli, astfel ca vei putea decide daca vrei cu adevarat sa o cheltuiesti. Poate ca ai un obiectiv financiar pe care vrei sa-l atingi; alocarea bugetului pentru acel scop te va ajuta sa-l atingi de 10 ori mai repede decat simpla dorinta.

Oricare ar fi motivul, stabilirea unui buget personal te va rasplati atat financiar, cat si emotional.

- Incepe prin adunarea facturilor recente si chitantelor, precum si a ultimilor fluturasi de salariu. Acestea iti vor da informatii vitale. Ia de asemenea foi albe de hartie, un creion si un calculator.

Pagina 1/4
Etichete: buget, buget personal, , bani

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chiar si un venit modest poate fi gestionat in asa fel inca sa economisiti bani. Iata cateva...
Planificarea bugetului lunar al familiei va poate ajuta sa tineti sub control cheltuielile si sa economisiti bani. ...
Gestionarea bugetului lunar poate fi un lucru destul de dificil. Iata cum puteti sa va impartiti bugetul...