Cele mai nepotrivite locuri in care sa ascunzi banii

Cele mai nepotrivite locuri in care sa ascunzi banii

Exista inca destui oameni care prefera sa faca economii in mod clasic, adica strangand bani cash. Pentru aceasta metoda, au nevoie de un loc special in care sa depoziteze bancnotele. Daca te afli in aceasta categorie, ar trebui sa stii ca sunt locuri unde nu ar trebui sa tii banii. Iata care sunt aceste locuri!

Cele mai nepotrivite locuri in care sa ascunzi banii:

In curte. Nu e sigur sa ingropi bani in curte, deoarece:

- vecinii te pot vedea;

- animalul de companie(mai ales cainele) poate sapa gropi chiar in zona in care ai pus banii la pastrare;

- ploaia poate distruge bancotele.

Sub saltea. Vorbim , probabil, de cea mai comuna ascunzatoare pentru bani. Nu e nici pe deparete si cea mai inspirata. Faptul ca dormi acolo nu iti ofera siguranta suplimentara. Daca ai ghinionul sa fii calcat de hoti cat nu esti acasa, vei ramane fara economii. De ce? Simplu. Hotii vor cauta negresit si sub saltea!

In pungi de cumparaturi. Chiar daca hotii nu cauta bani in pungi de cumparaturi aruncate intr-un colt din bucatari, ar putea avea nevoie, in schimb, de ele pentru a transporta lucrurile pe care le-au furat din casa. Nu vrei sa le mai faci o surpriza placuta, nu?

In portofele si in genti vechi. Nu pune economiile in asemenea recipiente. Chiar daca nu le mai folosesti, nu inseamna ca sunt un loc bun pentru a pastra banii.

In cosul de rufe. Da. Acest loc poate parea respingator pentru o persoana normala. Pentru un hot, in schimb, e un loc ideal pentru transportul obiectelor furate.

In spatele unui tablou. Si aceasta metoda e una clasica, vazuta inclusiv in multe filme. Tocmai pentruc a e populara, e de evitat. Hotii nu vor ezita sa iti distruga tabloul preferat, pentru a cauta banii...

Intr-un seif fara dispozitiv de prindere. Mic sau mare, seiful tau este inutil, daca spargatorii il pot transporta. Asadar, prinde seiful in suruburi intr-un perete sau chiar la nivelul podelei.

In sertare si alte locuri din dulapuri. Nici sertarele sau dulapurile inchise nu reprezinta un loc de siguranta pentru economiile tale! Cu o banala surubelnita sau chiar cu o bara metalica, aceste locuri sunt usor de deschis de catre raufacatori.

Unde si cum poti ascunde banii:

- infasoara bancnotele intr-o punga de plastic si lipeste-i cu banda pe fundul blatului de bucatarie;

- introdu banii intr-un recipient impermeabil depozitat in sertarul inferior al frigiderului sau congelatorului. Ai grija sa nu fie un recipient atragator pentru hotii pofticiosi(sa zicem inghetata)

- ascunde banii in trusa pentru cusut. Hotii nu vor cauta printre nasturi, ace si ate;

- ascunde banii intr-o pereche de pantofi vechi, haine sau intr-un computer vechi, care nu mai functioneaza.

Citeste si: Cumparaturi aparent utile care iti pot distruge bugetul

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice om are posibilitatea sa castige mai multi bani si chiar sa devina bogat. De unde deducem...
Produsele cosmetice sunt destul de scumpe. In plus, vor deveni inutile rapid, daca nu stii sa le...
Cand vine vorba de cumparaturi, convingerea de masa este aceea ca articolele mai scumpe sunt si cele...