Cum sa faci BANI de ACASA

Cum sa faci BANI de ACASA

 Munca de acasa reprezinta o alternativa la job-ul clasic. Avantajele? Nu trebuie sa te trezesti la o anumita ora, nu stai in trafic, organizarea depinde de tine si nu ai colegi care sa te distraga.

Daca nu mai esti multumit de job-ul tau, seful iti da mari batai de cap,  remuneratia nu te mai satisface sau, pur si simplu, vrei sa faci un ban in plus, poti munci de acasa! Ai nevoie de un calculator decent, de o conexiune buna la internet si de ceva experienta in mediul online.

1. Pay per click. Multe site-uri ofera bani pentru fiecare click. Click-urile inseamna trafic, iar acesta din urma aduce venituri. Exista si companii romanesti care utilizeaza email marketing-ul si rasplateste utilizatorii pentru citirea email-urilor zilnice. Cu o astfel de activitate poti castiga pana la 30 euro pe ora, in fucntie de site-ul petru care lucrezi.

2. Blogger. Daca te pricepi la scris, poti sa iti faci un blog. In functie de subiecte, nisa, acuratete, materialele scrise de tine pot atrage un numar mare de cititori. In functie de asta, poti face bani frumosi. Mai mult, poti primi numeroase oferte din partea unor companii, magazine, care sunt dispuse sa iti ofere produse pentru testare si/sau reclama, carora sa le realizezi un articol si sa il publici pe site-ul tau, in speranta atragerii cat mai multor cumparatori. E de retinut ca pentru un asemenea proiect, ai nevoie de rabdare. Poate dura cateva luni pana la un an pana ce vei primi colaborari si blog-ul tau va deveni popular. Castigurile difera in functie de numarul de vizualizari, vizitatori, colaborari etc. Pentru 1000 de vizualizari se primeste, in medie, intre 10 si 50 de dolari.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate...
Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate...
Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate...