Cum sa faci BANI de ACASA

Cum sa faci BANI de ACASA

 Munca de acasa reprezinta o alternativa la job-ul clasic. Avantajele? Nu trebuie sa te trezesti la o anumita ora, nu stai in trafic, organizarea depinde de tine si nu ai colegi care sa te distraga.

Daca nu mai esti multumit de job-ul tau, seful iti da mari batai de cap,  remuneratia nu te mai satisface sau, pur si simplu, vrei sa faci un ban in plus, poti munci de acasa! Ai nevoie de un calculator decent, de o conexiune buna la internet si de ceva experienta in mediul online.

1. Pay per click. Multe site-uri ofera bani pentru fiecare click. Click-urile inseamna trafic, iar acesta din urma aduce venituri. Exista si companii romanesti care utilizeaza email marketing-ul si rasplateste utilizatorii pentru citirea email-urilor zilnice. Cu o astfel de activitate poti castiga pana la 30 euro pe ora, in fucntie de site-ul petru care lucrezi.

2. Blogger. Daca te pricepi la scris, poti sa iti faci un blog. In functie de subiecte, nisa, acuratete, materialele scrise de tine pot atrage un numar mare de cititori. In functie de asta, poti face bani frumosi. Mai mult, poti primi numeroase oferte din partea unor companii, magazine, care sunt dispuse sa iti ofere produse pentru testare si/sau reclama, carora sa le realizezi un articol si sa il publici pe site-ul tau, in speranta atragerii cat mai multor cumparatori. E de retinut ca pentru un asemenea proiect, ai nevoie de rabdare. Poate dura cateva luni pana la un an pana ce vei primi colaborari si blog-ul tau va deveni popular. Castigurile difera in functie de numarul de vizualizari, vizitatori, colaborari etc. Pentru 1000 de vizualizari se primeste, in medie, intre 10 si 50 de dolari.

3. Editor de continut. Exista foarte multe creatori de site-uri care doresc sa-si promoveze serviciile sau produsele cu informatii actualizate. Multe dintre aceste site-uri au  o sectiune unde sunt publicate articole cu continut optimizat referitoare la serviciile prestate sau produsele comercializate. Pentru a deveni editor de continut trebuie sa ai abilitati de exprimare in scris si cunostinte in domeniul firmei pentru care urmeaza sa edactezi articolele. In medie pentru un articol de 400 de cuvinte poti primi intre 20 si 50 lei, dar avand in vedere necesitatea multor companii de promovare prin articole si in functie de frecventa de redactare, poti castiga 500-1000 de lei/luna fara eforturi prea mari.

4. Traducator. Daca ai invatat foarte bine cel putin o limba straina, munca de traducator iti poate aduce venituri frumoase. Traducerile de orice fel si in orice domeniu au ajuns sa fie tot mai cautate si mai bine platite. Cele mai frecvente cereri sunt de traduceri din franceza, chineza si spaniola. Cu cat este mai rara limba straina pe care o cunosti, cu atat este mai bine platita traducerea. Ca traducator liber poti castiga si 50 de euro/ora.

5. Artist vocal. Daca te pricepi la cantat, poti castiga bani din asta. Nu e neaparat nevoie sa ajungi un artist de succes! Multe companii care vor sa realizeze o reclama, ar putea folosi vocea ta.Asa ca daca ai talent, inregistreaza-ti vocea de acasa si trimite inregistrarea in format electronic. Pentru o ora de inregistrare poti primi pana la 70 de euro.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate...
Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate...
Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate...