9 idei excelente pentru un dormitor mic

9 idei excelente pentru un dormitor mic

Dormitorul trebuie sa fie locul in care sa te simti intim si confortabil, deoarece acolo te odihnesti in cea mai mare parte a timpului. Chiar si o camera de dimensiuni mici poate fi transformata in cel mai drag loc din casa. Asadar, daca dormitorul tau este micut, nu inseamna ca trebuie sa te simti sufocat in acel spatiu. Exista metode de reamenajare care vor crea negresit impresia unui loc spatios si primitor.

9 idei excelente pentru un dormitor mic

1. Evita peretii intunecati in dormitor. O vopsea de culoare deschisa, luminoasa sau un tapet din aceeasi categorie vor da impresia unui spatiu mult mai mare.

2. Foloseste culori stralucitoare. Peretii vibranti, imaginile vii, perdelele colorate sau o patura pe masura vor lumina camera. Asigura-te ca nu incarci, totusi, camera cu prea multa culoare. Vrei o camera care sa para mai spatioasa, nu mai obositoare!

3. Dormitorul actioneaza, de multe ori, ca un dulap, iar un dulap enorm consuma spatiu. Alege, asadar, un dulap deschis la culoare pentru a spori senzatia de spatiu in dormitorul tau.

4. Alternativa la dulapul clasic: dulapul incorporat in perete. Automat, vei castiga spatiu, alegand un astfel de accesoriu. Pentru estetica, acopera dulapul incorporat cu draperii care vor fi pe post de usi

5. Raft pentru imbracamintea de sezon. Articolele pe care le utilizezi in mod uzual trebuie sa fie la indemana, Pentru asta, poti monta un raft deasupra sau in lateralele patului. Pentru articolele pe care le proti mai rar, poti alege rafturi in ton cu nunta peretilor.

6. Minimalismul este un concept excelent de design pentru o camera mica. Pastreaza doar cele mai importante piese de mobilier si adauga cateva elemente decorative reci.

7. Dormitorul adolescentului. Daca dormitorul mic apartine unui adolescent sau unui student, este nevoie de spatiu de lucru. Toata mobila din aceasta camera trebuie sa fie compacta si multifunctionala.

8. Dormitorul pentru cel mic. Micul dormitor al copilului va arata frumos, cu tonuri luminoase si colorate. In acest caz, poti utiliza cele mai saturate culori.

9. Paturile supraetajate ajuta atunci cand doi copii dorm in aceeasi camera. Modelele de astfel de paturi din ultimii ani sunt foarte confortabile si excelente pentru economisirea spatiului.

Citeste si: Cum sa pastrezi ordinea si curatenia in casa

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Detii o casa de vacanta la munte sau intr-un sat pitoresc de pe meleagurile autohtone? Atunci stii...