Dormitor mic

Lista articolelor despre dormitor mic pe AflaCum.ro

Articole despre dormitor mic

Citeste cele mai noi articole despre dormitor mic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dormitor mic, pe AflaCum.ro!

Dormitorul trebuie sa fie locul in care sa te simti intim si confortabil, deoarece acolo te odihnesti in cea mai mare parte a timpului. Chiar si o camera de dimensiuni mici poate fi transformata in cel mai drag loc din casa. Asadar, daca dormitorul tau este micut, nu inseamna ca trebuie sa te simti sufocat in acel spatiu. Exista metode de reamenajare care vor crea negresit impresia unui loc spatios si primitor.

9 idei excelente pentru un dormitor mic

1. Evita peretii intunecati in dormitor. O vopsea de culoare deschisa, luminoasa sau un tapet din aceeasi categorie vor da impresia unui spatiu mult mai mare.

Dormitorul reprezinta o oaza de liniste, dupa o zi lunga la serviciu si este foarte important ca acesta sa fie organizat in asa fel, incat sa asigure confort si caldura. Iata 11 ponturi de stilizare a dormitoarelor mici:

1. Depozitati obiectele in asa fel, incat sa nu ocupe prea mult spatiu. Optati pentru un pat cu sertare dedesupt, in care sa puteti „ascunde” lucrurile in plus, care incarca dormitorul.

2. Puneti un pat mare in centrul dormitorului, care sa atraga atentia si optati pentru un mobilier minimalist, creand senzatie de spatiu.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.