Cum sa scoti petele de grasime de pe haine

 Cum sa scoti petele de grasime de pe haine

Petele de grasime de pe haine pot aparea cu usurinta, insa sunt destul de greu de scos. Iata cateva sfaturi in acest sens:

1. Indepartarea petelor recente:
Puneti niste pudra mentolata pe petele de grasime de pe haine. Aceasta va patrunde intre fibrele de material si va absorbi grasimea. Lasati pudra sa actioneze timp de 10-15 minute si apoi indepartati-o cu ajutorul unei perii de haine. Daca petele sunt inca vizibile, puneti hainele in masina de spalat si porniti un program cu apa rece. Aceasta metoda va da rezultate garantate, deoarece cand hainele se vor usca, petele vor disparea.

Aplicati creta. Aceasta va absorbi grasimea de pe haine si va face ca petele sa fie usor de scos.

Permiteti cretei sa actioneze timp de 10-15 minute si apoi indepartati-o. Daca petele sunt inca vizibile, spalati hainele cu apa rece si acestea vor disparea.

Preparati o solutie din sare si alcool sanitar. Aceasta este ideala pentru hainele din fibre mai groase, cum ar fi denimul sau inul. Amestecati o parte de sare cu 3 parti de alcool sanitar si turnati solutia pe petele de grasime de pe haine. Cu ajutorul unei carpe moi, imbibati bine solutia in pete, pentru a patrunde intre fibre. Permiteti solutiei sa actioneze timp de 10-15 minute si spalati hainele in mod obisnuit. Dupa uscare, acestea nu vor mai prezenta pete de grasime.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Paradoxal, petele de transpiratie sunt cauzate de deodorant sau de detergentul de rufe, produse, care in mod...
Petele de pe haine apar cand ti-e lumea mai draga, stresandu-te fara rost. Trebuie sa stii, insa,...
Orice roman foloseste pasta de dinti pentru a-si pastra sanatatea orala. Cel putin, asta vrem sa credem....