Cum sa ambalezi un cadou. FOTO

Cum sa ambalezi un cadou. FOTO

Sarbatorile vin cu bucurie dar si cu multe cadouri pentru cei dragi! Daca doresti sa impresionezi prin originalitate, bun gust si simplitate, trebuie sa inveti sa creezi singur o punga de cadouri. Mai jos, ai cateva sfaturi si imagini ce te vor ajuta.

1. Coala de hartie. Inspira-te din imaginile de mai jos. Vei transforma o simpla coala de hartie intr-o punguta de cadouri speciala. Daca ai timp si rabdare, adauga si o eticheta hand made. Sigur vei impresiona!

2. Material textil. O punguta precum aceasta de mai jos necesita mai mult efort si evident rabdare. Are, in schimb, un mare avantaj. Poate fi refolosita. 

3. Hartie de ziar. Alege cateva ziare vechi, cateva carlige decorative si cateva decupaje din dantele(pentru a mari efectul). Cam asa:

4. Carton colorat. Poti face foarte usor aceasta punguta. Ai nevoie de un carton nu foarte gros si de putin lipici. Ar trebui sa dureze doar cateva minute. La o dimensiune mai mica, poti folosi aceasta cutie si pentru a ambala bomboane sau bijuterii. Mai mult, poti folosi cartonul ca ornament pentru bradul de Craciun.

Citeste si: Cum sa faci fulgi de NEA din HARTIE

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iarna este anotimpul in care ne petrecem cel mai mult timp in casa, asadar este foarte important...
Exista o serie de probleme care pot interveni intr-o locuinta, asadar este important sa le remediem pe...
Aluminiul este un metal neferos cu densitate scazuta, rezistenta la coroziune, fiind ideal pentru confectionarea unor obiecte...