Cele mai bune filme de Craciun. VIDEO

Cele mai bune filme de Craciun. VIDEO

Craciunul este intotdeauna un motiv de bucurie in familie. Il traim, in fiecare an, ca si cum ar fi primul, invatand sa fim mai buni, mai intelegatori, mai drepti si recunoscatori fata de ceea ce viata ne ofera.

Bradul e impodobit, masa e plina, zambetele sunt la locul lor. Ce iti ramane de facut intr-o zi minunata de Craciun? Foarte simplu. Te bucuri alaturi de cei dragi, la gura sobei, de un film de Craciun pe care n-o sa il uitati niciodata. Iar daca nu ai deja o lista de filme pe care sa le vizionezi in aceasta perioada, ti-am pregatit noi una:

1. Frozen - Regatul de Gheata (2013). Daca vrei sa te bucuri alaturi de copii de un film cu adevarat special, alege Frozen. Comedia, romantismul, fantezia sunt imbinate perfect intr-o animatie de colectie. 

Trailer video

2. Fred Claus - Fratele lui Mos Craciun(2007). O comedie spumoasa pe care chiar si cei care nu cred cu tarie in vraja Craciunului o vor savura. Pana la urma, e povestea fratelui mai mic al lui Mos Craciun, cel care a ajuns sa urasca aceasta sarbatoare, tocmai pentru ca nu a atins niciodata potentialul fratelui mai mare.

Trailer video

3. Ho-ho-ho. Una dintre putinele comedii romanesti despre Craciun. Inspirata oarecum din celebrul Bad Santa, pelicula are in distributie actori precum Valentin Teodosiu, Pavel Bartos sau Stefan Banica.

Trailer video

4. Trilogia The Hobbit (An unexpected journey -2012, The Desolation of Smaug-2-13, The battle of the five armies-2014) . Genul de film care nu are legatura cu Mos Craciun, dar pe care vrei sa-l vezi de Craciun. Fantezie, eroism, comedie, personaje fascinante, o poveste straveche si multa culoare. Daca ai vazut seria Stapanul Inelelelor, nu trebuie sa ratezi aceasta productie!

An unexpected journey - trailer video

The Desolation of Smaug - trailer video

The battle of the five armie - trailer video

5. Love The Coopers (2015). O comedie de Craciun care ne dezvaluie povestea unei familii disfunctionale, din multe puncte de vedere, ce incearca o stare de normalitate, macar de sarbatori...

Trailer video

6. Ice Age: A Mammoth Christmas(2011). Toate productiile Ice Age sunt excelente, insa aceasta are o stransa legatura cu momentul.

Trailer video

7. A Cinderella Christmas(2016). Romanticii trebuie sa vada aceasta pelicula! Povestea clasica a Cenusaresei este transpusa cu succes in societatea moderna.

Trailer video

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Craciunul este intotdeauna un motiv de bucurie in familie. Il traim, in fiecare an, ca si cum...
Azi, iti prezentam o reteta de fursecuri care a facut furori printre gospodine in acest sezon de...
Craciunul este despre traditie, familie, credinta, dar si mancare speciala; speciala si eventual diferita in functie de...