Cum sa fixezi perdelele fara sa folosesti galeria. Trucurile astea iti vor prinde bine

Cum sa fixezi perdelele fara sa folosesti galeria. Trucurile astea iti vor prinde bine

O perdea se poate fixa in mai multe feluri la fereastra. Poti folosi clasica metoda a galeriei sau a altor mijloace de sustinere. Noi o sa ne concentram, azi, pe metodele mai putin utilizate. Articolul acesta cu siguranta ti se va parea interesant!

Cum sa fixezi perdeaua. Metode neconventionale:

Metoda 1. Fixarea pe geam cu ajutorul unei benzi velcro cu banda adeziva. Lipeste o parte pe termopan, iar partea cealalta lipeste-o pe tul. Daca va fi nevoie, vei putea dezlipi cu lejeritate banda velcro fara sa lasi urme pe geam.

Metoda 2. Coase perdelei elastic jos si sus si fixeaz-o de-a lungul garniturii de etansare.

Metoda 3. Perdeaua direct pe sticla. Clateste tulul intr-un adeziv compus din apa si amidon. Lipeste tulul de geam , netezind bulele.

Metoda 4. Fixare pe cadrul ferestrei cu ajutorul clipsurilor pentru hartie. E de preferat sa faci asta vara in balconul descoperit.

Metoda 5. Fixeaza o galerie mai mica, in cazul in care nu vrei sa gauresti cadrul. In acest fel, vei decora fereastra fara mare efort.

Metoda 6. Ai galerie, dar nu ai inele pentru perdea? Nu e bai! Ia coliere de plastic, trece-le prn perdele si tub, fixeaza-le si taie capatul lung.

Metoda 7. Poti decora accesoriile din camera cu ajutorul banalei oje. Vopseste inelele dupa propriul simt estetic. Lasa-le sa se usuce, apoi pune-le la loc.

Metoda 8. Fixarea inelelor pe o tesatura, care nu-si mentine forma, fara utilizarea bandei adeziva, se face cu un pistol de lipit. Taiei un cerc pe draperie si fixeaza inelul pe siliconul cald.

Metoda 9. Fixarea perdelei pe carlige. Monteaza carligele pe un perete de-a lungul unei linii marcate. Fixeaza perdeaua cu ajutorul firelor, care se afla pe panglica.

Citeste si: Cum sa faci baia sa para mai mare

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Detii o casa de vacanta la munte sau intr-un sat pitoresc de pe meleagurile autohtone? Atunci stii...
Scurgerea de la dus se poate infunda cu minerale din apa dura, par si resturi de sapun....