Cum sa renovezi CASA. Invata sa alegi meseriasii!

Cum sa renovezi CASA. Invata sa alegi meseriasii!

Orice om doreste sa aiba, la un moment dat, casa proprie, locul in care sa isi creeze o familie si in care sa poata spune ca se afla mereu ACASA. Pentru a construi(amenaja) locuinta perfecta, ai nevoie de bani, de inspiratie si de o echipa de meseriasi cu adevarat priceputi.

Iata de ce trebuie sa tii cont cand vei hotari sa construiesti(amenajezi) locuinta mult visata. Nu ne referim la buget, ci la modul in care sa angajezi specialistii.

1. Alege calitatea. Nu iti construiesti casa visurilor tale in fiecare zi! Asa ca ai grija ce meseriasi alegi! Daca vei cauta doar cel mai mic pret, atunci risti sa te trezesti cu o lucrare de calitate indoielnica! In plus, indreptarea erorilor te va costa mai multi bani; asta daca o alta echipa de meseriasi se va incumeta sa repare dupa altii mai putin priceputi! Concluzie: alege calitatea, nu cantitatea.

2. Asculta sfaturile meseriasilor. Un meserias profesionist iti va recomanda, intotdeauna, materialele cele mai potrivite. Nu il banui pe acesta de rea intentie! Nu are niciun motiv sa te sfatuiasca sa cumperi scump si de proasta calitate.

3. Alege, nu culege. Ia legatura cu mai multe echipe de meseriasi si stabileste intalniri. Daca ai fost convins de seriozitatea unuia, angajeaza-l chiar daca ti se pare putin mai piperat. S-ar putea sa nu mai gasesti unul la fel de bun! In plus ,refuzand un meserias cu nume in domeniu, s-ar putea ca zvonul sa se imprastie si niciun specialist priceput sa nu-ti mai accepte oferta. Astfel, o sa ajungi in situatia de a angaja meseriasi marunti, care vor face treaba de mantuiala.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Casa este locul in care te simti cel mai bine, spatiul in care iti pui amprenta cel...
Detii o casa de vacanta la munte sau intr-un sat pitoresc de pe meleagurile autohtone? Atunci stii...
Esti proprietar de casa? Atunci stii deja ca resposabilitatile sunt mult mai mari decat ale unui chirias....