Zece ponturi legate de reparatiile din locuinta

Zece ponturi legate de reparatiile din locuinta

Reparatiile din locuinta nu necesita neaparat implicarea unor mesteri. Le puteti face chiar voi, fara prea mari eforturi, tinand cont de urmatoarele 10 ponturi:

1. Daca doriti sa scurtati un bolt, tot ce trebuie sa faceti este sa insemnati partea pe care doriti sa o indepartati si sa insurubati boltul pana la semn, taind, mai apoi, surplusul, cu un fierastrau de mana.

2. Pentru a evita gaurile mult prea adanci din pereti, masurati distanta exacta de patrundere a bormasinii si faceti un semn pe capul de gaurire cu ajutorul unei bucati de banda adeziva rosie, pentru a stii cand sa va opriti.

3. Pentru a evita lovirea degetelor cu ciocanul, introduceti cuiele printr-un piaptan, printr-o agrafa de parsimpla sau printr-un ac de siguranta, inainte de a le bate si veti evita aceasta neplacere.

4. Pentru a lubrifia suruburile incapatanate, care se blocheaza atunci cand vreti sa le introduceti in obiecte de lemn, ungeti-le cu sapun solid si vor aluneca foarte usor.

5. Pentru a taia cu usurinta placile de gresie, faceti o taietura superficiala si introduceti-le in cada plina cu apa, timp de 2 ore. Veti putea, apoi, sa indepartati partea in exces, fara probleme.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Casa este locul unde intotdeauna cauti sa te relaxezi dupa o zi plina. Felul in care arata...
Perioadele de vacanta pentru oamenii integrati social sunt, din pacate, zile de munca pentru cunoscutii hoti de...
Indiferent unde locuiesti, la bloc sau la casa, vrei sa te simti in siguranta! Pentru un confort...