Reparatii casa

Lista articolelor despre reparatii casa pe AflaCum.ro

Articole despre reparatii casa

Citeste cele mai noi articole despre reparatii casa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre reparatii casa, pe AflaCum.ro!

Exista o serie de probleme care pot interveni intr-o locuinta, asadar este important sa le remediem pe cont propriu. Iata cum puteti face 12 reparatii comune in casa:

1. Desfundarea unei chiuvete se poate realiza cu usurinta prin desprinderea surubului de prindere a tevii de scurgere si curatarea cotului acesteia. Este indicat ca dupa prinderea partilor componente la loc, sa dati drumul la apa fierbinte, pentru a curata bine toata scurgerea.

2. Strangerea suruburilor desfacute se poate realiza cu ajutorul unei bucati de ata de cusut, infasurate in jurul surubului in directia acelor de ceasornic, care sa actioneze ca o piulita, intre surub si lemn, pentru a impiedica desurubarea.

Reparatiile din locuinta nu necesita neaparat implicarea unor mesteri. Le puteti face chiar voi, fara prea mari eforturi, tinand cont de urmatoarele 10 ponturi:

1. Daca doriti sa scurtati un bolt, tot ce trebuie sa faceti este sa insemnati partea pe care doriti sa o indepartati si sa insurubati boltul pana la semn, taind, mai apoi, surplusul, cu un fierastrau de mana.

2. Pentru a evita gaurile mult prea adanci din pereti, masurati distanta exacta de patrundere a bormasinii si faceti un semn pe capul de gaurire cu ajutorul unei bucati de banda adeziva rosie, pentru a stii cand sa va opriti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.