Decolorare par

Lista articolelor despre decolorare par pe AflaCum.ro

Articole despre decolorare par

Citeste cele mai noi articole despre decolorare par publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre decolorare par, pe AflaCum.ro!

Parul este parte din evolutia ta in fiecare moment. Ascultator si rezistent, se supune tuturor schimbarilor pe care i le aplici(coafura, tunsoare, schimbare de culoare etc).

Decolorare sau decapaj. Uneori, pentru a obtine rezultatele dorite, trebuie sa iti supui podoaba capilara la tratamente mai dure. Spre exemplu, daca vrei sa-l decolorezi o sa aplici un decapaj sau o decolorare. Primul inseamna o spalare a culorii, in timp ce al doilea presupune o deschidere a nuantei initiale, fiind un procedeu mai agresiv pentru firul de par.

Nu incerca, insa, niciuna dintre variante acasa, de una singura. Riscul de a arde firele de par este major. Doar specialistul dintr-un salon poate decide proportiile de material astfel incat structura firului de par sa nu fie afectata.

Parul inchis la culoare prin natura este aspru.

Intreba orice stilist, iar el iti va spune ca cu cat este mai inchis parul cu atat este mai gros firul de par. Acest lucru inseamna ca persoanele cu parul negru sau maro inchis vor avea coada groasa - aceasta explica natura parului cret dintre aceste tipuri de par. De asemenea, observi cum parul blond aproape niciodata nu este cret! Acest lucru se datoreaza faptului ca prin natura, parul blond este destul de subtire/uscat si subtiat. Nu are rigiditatea necesara de a incerca macar sa o ia razna.

Daca esti o persoana cu parul negru, care doreste sa aiba un stil de par decolorat - gen Marshall Mathers sau Eminem - exista niste vesti proaste pentru tine, parul tau va fi absolut deteriorat, indiferent de ceea ce faci.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.