Cum sa deschizi culoarea parului fara sa-l arzi

Cum sa deschizi culoarea parului fara sa-l arzi

Parul este parte din evolutia ta in fiecare moment. Ascultator si rezistent, se supune tuturor schimbarilor pe care i le aplici(coafura, tunsoare, schimbare de culoare etc).

Decolorare sau decapaj. Uneori, pentru a obtine rezultatele dorite, trebuie sa iti supui podoaba capilara la tratamente mai dure. Spre exemplu, daca vrei sa-l decolorezi o sa aplici un decapaj sau o decolorare. Primul inseamna o spalare a culorii, in timp ce al doilea presupune o deschidere a nuantei initiale, fiind un procedeu mai agresiv pentru firul de par.

Nu incerca, insa, niciuna dintre variante acasa, de una singura. Riscul de a arde firele de par este major. Doar specialistul dintr-un salon poate decide proportiile de material astfel incat structura firului de par sa nu fie afectata.

Marele avantaj al decapajului sau al decolorarii este obtinerea unei deschideri considerabil mai mari decat in cazul vopselei.

Ombre. Totusi, daca firul de par nu permite o astfel de tehnica, poti alege o varianta mai usoara: Ombre sau o reinventare a lui, Sombre. Cu ajutorul acestor tehnici se obtin jocuri de lumina, fara riscul imbonalvirii parului, doar de dragul de a-l decolora.

Precautii: Parul necesita o atentie sporita, dupa ce a trecut prin decolorare sau decapaj. Vei avea nevoie de o gama speciala de produse de ingrijire a parului vopsit, care sa aiba si proprietati de reparare a fibrei capilare. De asemenea, sunt utile si mastile din ingrediente naturale, care favorizeaza regenerarea si intarirea firului de par.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te doar scalpul? Ai senzatia ca parul strange pielea capului? Nu e intamplator. La mijloc pot fi...
Uscarea parului poate fi un proces indelungat, mai ales daca ai parul lung si des. Exista mai...
Uscarea parului poate fi un proces indelungat, mai ales daca ai parul lung si des. Exista mai...