Cum se realizeaza un coc impletit

Cum se realizeaza un coc impletit

Coafurile frumoase si de efect nu necesita neaparat implicarea unui hair-stylist. Puteti realiza niste cocuri interesante acasa, cu putina rabdare si un minim de efort. Iata cum se realizeaza un coc impletit:

Lucruri necesare:

  • Benzi elastice mici pentru par
  • 2 -3 agrafe mari
  • Agrafe simple

Instructiuni:

1.      Impartiti parul in 4 cozi egale, pe verticala,  prinse la nivelul urechii.

2.      Incepand cu coada cea mai apropiata de ureche, introduceti un deget sub elasticul de par si trageti partea cozii care atarna pe sub acesta, prinzand-o, apoi, cu o agrafa. Repetati operatiunea pentru celelalte 3 cozi.

3.      Veti avea 4 cozi prinse cu bucla, pe care le veti imparti din nou in sectiuni. Incepeti cu prima coada si impartiti-o in 2 pe orizontala. Luati partea de sus si treceti-o pe sub cea de jos, care va deveni partea de sus. Prindeti partea de sus cu o agrafa si repetati operatiunea cu celelalte 3 cozi.

4.      Prindeti capetele libere ale celor 4 cozi, intr-o parte, intr-o coada lejera.

5.      Introduceti partea libera a cozii noi formate sub sectiunea adunata, daca aveti parul mai scurt. Daca parul este mai lung, impletiti coada, inainte de a o introduce.

6.      Intindeti marginile cocului si faceti partile de jos mai lejere.

7.      Prindeti partea de sus a cocului si pastrand partile separate intacte, pentru un efect impletit, aduceti parul usor, intr-o parte. Rotiti partea de sus a cocului si invartiti usor coada. Invartiti parul ramas liber in jurul cocului, acoperind elasticele aflate la vedere. Prindeti cocul in agrafe mici, pentru o mai buna fixare si e gata.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca doriti sa economisiti timp si bani, puteti sa va coafati acasa. Iata cum se face un...
Ai intalnire romantica in seara de Ziua Indragostitilor? Foarte frumos! Probabil ca esti, insa, putin stresata, gandindu-te...
Noaptea de Revelion este mereu una speciala! Intr-un astfel de moment, orice femeie vrea sa straluceasca, sa...