De ce sa alegi un trusou traditional pentru biserica?

De ce sa alegi un trusou traditional pentru biserica?

Chiar daca crestinarea unui copilas este un eveniment religios, acest lucru nu inseamna ca sentimentul patriotic lipseste. De aceea, nasii de botez pot lua in considerare achizitionarea unui trusou botez traditional, cu decor straie populare, clop, steag tricolor etc.

Exista cel putin 5 motive sa alegi un trusou botez cu detalii populare, iar optional si o cutie trusou botez asortata.

1. Trusoul botez traditional este potrivit atat pentru fetite, cat si pentru baieti.

2. Merita sa alegi un trusou cu motive populare, daca botezul este programat in preajma unei sarbatori nationale, cum ar fi: 1 Decembrie, 24 Ianuarie, 1 Mai, Ziua Independentei sau Ziua Steagului.

3. Un trusou traditional ramane o amintire de durata pentru parintii unui bebelus.

4. Designul trusourilor traditionale este unul de efect. De regula, piesele din trusou sunt brodate cu elemente cum ar fi: dansatori populari, diferite motive populare, panglica tricolor, floarea-soarelui.

5. Si nu in ultimul rand, trusoul traditional sugereaza apartenenta nationala. In fond, fiecare crestin din tara noastra trebuie sa se mandreasca cu traditiile locale, cu portul popular sau cu steagul tricolor.

La SelfEvents.ro exista mai multe trusouri botez in stil traditional din care poti alege. Daca motivele de mai sus nu te-au convins, trebuie sa stii ca piesele care compun trusoul pentru biserica au un pret accesibil si se gasesc ambalate in cutii dreptunghiulare, cos rustic sau cutie tip landou.

Sugestie: Alaturi de trusou, nasii mai trebuie sa cumpere si lumanare botez, de preferat care sa se asorteze cu trusoul si sa fie in ton cu tema evenimentului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca urmeaza sa fii nasa de botez a unei fetite sau a unui baietel, trebuie sa stii...
Ai fost rugata de cea mai buna prietena sa fii nasa ingerasului ei si nu stii ce...
Pentru un botez de poveste, parintii spirituali ai unui copilas trebuie sa cumpere nu doar lumanarea de...