11 semne care ii deconspira pe mincinosi

 11 semne care ii deconspira pe mincinosi

Studiile arata ca instinctul ii ajuta pe oameni sa descopere atunci cand cineva minte, insa de cele mai multe ori suntem mintiti fara sa stim.

Exista, insa, cateva semne care ii deconspira pe mincinosi, dupa cum urmeaza:

Persoanele care mint isi schimba brusc pozitia capului. Acest lucru se intampla atunci cand li se pune o intrebare directa.

Respiratia mincinosilor se schimba. Atunci cand cineva minte incepe sa respire mai greu, din reflex. Mai mult, din cauza schimbarii in ritmul respiratiei, persoanei in cauza i se pot ridica umerii si pot aparea schimbari in voce. Corpul uman trece prin aceste schimbari atunci cand suntem nelinistiti sau mintim.

Mincinosii stau nemiscati. Desi se stie ca persoanele nelinistite se misca in continuu, unele studii arata ca acestea pot sa stea nemiscate.

Persoanele care mint repeta cuvinte sau fraze. Acest lucru se intampla deoarece incearca sa se convinga pe sine si pe cei din jur de ca ceea ce spun este adevarat. Mai mult, repetitia este o metoda de a-si aduna gandurile.

Oamenii care mint ofera prea multe informatii, care nu isi au rostul intr-o anumita conversatie. Mincinosii vorbesc de obicei mult, in speranta ca, parand deschisi, cei din jur ii vor crede.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oamenii remarcabili de succes nu fac compromisuri cand vine vorba de standarde, nu se multumesc cu mai...
In martie 2016 Facebook a introdus un update la aplicatia Messenger, care contine un joc de baschet...
Fenomenul cauza-efect pare evident si natural pentru adulti, insa pentru copii, mai ales pentru cei de varsta...