9 lucruri pe care persoanele de succes nu le fac niciodata

9 lucruri pe care persoanele de succes nu le fac niciodata

Oamenii remarcabili de succes nu fac compromisuri cand vine vorba de standarde, nu se multumesc cu mai putin decat spera sa realizeze si nu isi traiesc viata pe pilot automat.

Acest tip de persoane cred cu tarie ca la baza succesului se afla faptele.

Iata 9 lucruri pe care persoanele de succes nu le fac niciodata:

Nu se lasa influentate de trecut. Cu totii avem parte de provocari si facem greseli. Cheia succesului este sa nu ne lasam afectati de greseli, ci sa invatam din ele.

Nu barfesc niciodata. Este foarte greu sa ne abtinem sa nu fim carcotasi si sa nu-i barfim pe cei din jur, insa trebuie sa fim constienti ca daca barfim, vom fi barfiti, lucru neplacut pentru oricine. Persoanele de succes sunt directe cu cei din jur in legatura cu gandurile si sentimentele lor. Acesta este felul prin care ele „barfesc”.

Nu spun niciodata „da” daca vor sa spuna „nu”. Persoanele de real succes spun des „nu” si fac acest lucru foarte bine, deoarece stiu ca astfel se pot concentra pe ceea ce trebuie sa faca pentru ei insisi si pentru cei din jur.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Studiile arata ca instinctul ii ajuta pe oameni sa descopere atunci cand cineva minte, insa de cele...
Limbajul corpului este, de multe ori, mai important decat limbajul propriu-zis(comunicarea verbala). Studii recente au aratat ca...
Iata cateva sfaturi cu privire la ce trebuie sa faceti, pentru a fi femei de afaceri de...