Cele mai cunoscute defecte ale oamenilor inteligenti

Cele mai cunoscute defecte ale oamenilor inteligenti

Orice om are obiceiuri mai putin pozitive, cunoscute in popor ca obiceiuri proaste. Acestea deranjeaza, de cele mai multe ori, persoanele din jur, insa, in mod surprinzator, ii ajuta pe cei care le folosesc.

Oamenii de stiinta au reusit sa intocmeasca un top 3 al proastelor obiceiuri la persoanele cu IQ ridicat. Sa vedem care este acesta:

1. Nu se trezesc de dimineata. Oamenii destepti urasca sa se trezeasca de dimineata. De obicei, au program de lucru, dupa-amiaza, cand dau un randament excelent. In general, nu prea dorm noaptea.

2. Sunt dezordonati. Tot oamenii de stiinta au descoperit faptul ca dezordinea este specifica oamenilor cu IQ ridicat. In cele mai multe cazuri, dezordinea din casa este cauzata de multitudinea de activitati, care nu prea le dau timp oamenilor sa mai faca si curatenir.

De altfel, exista un comportament definitoriu pentru omul dezordonat. Daca ii muti un singur obiect din peisajul acela dezordonat, s-ar putea sa il bulversezi total, sa nu mai gaseasca nimic. Asta arata ca dezordinea nu exista si in mintea sa. Acolo, fiecare obiect are un loc al sau, chiar daca altcineva nu constientizeaza asta.

3. Folosesc un limbaj colocvial si colorat. Poate parea ciudat, dar oamenii destepti vorbesc urat si par chiar nepoliticosi. Nu e o limitare intelectuala la mijloc. Din contra! Stereotipul apartine oamenilor cu IQ ridicat, care pot folosi un vocabular amplu, mulat pe absolut orice situatie.

Citeste si: Cum poate fi sporita inteligenta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oamenii au, uneori, tendinta de a face lucruri gresite. Din pacate, isi dau seama prea tarziu sau...
Exista calitati pe care lumea din jur le poate considera ciudate. In realitate, ele sunt o virtute...
Oamenii cred ca filmele nu reprezinta decat o forma de divertisment. Nu e vorba doar de-atat. Din...