Cum sa cosi o pereche de blugi pentru a-i face mai stramti

Cum sa cosi o pereche de blugi pentru a-i face mai stramti

Blugii sunt piese vestimentare clasice, nelipsite dintr-un sifonier, fie el al unei femei, fie al unui barbat.

De aceea, daca ti-ai cumparat o pereche de blugi care sunt putin mai largi decat porti de obicei (dar ti-a placut modelul si n-ai rezistat) sau daca ai slabit si vechii blugi nu-ti mai vin cum trebuie, modifica-i putin!

Cu putina imaginatie si o masina de cusut, ii poti stramta foarte usor.

Citeste pasii urmatori, aplica-i si obtine perechea perfecta de jeans!

1

Inainte de toate, organizeaza-te si scoate toate obiectele de care vei avea nevoie: perechea de blugi pe care vrei sa o modifici, masina de cusut, ata speciala de blugi, foarfeca, un marker inchis la culoare si bolduri.

2

Marcheaza cu ajutorul boldurilor zonele pe care vrei sa le decupezi si zonele in care vrei sa faci cusaturile. Cea mai usoara cale de a face acest lucru este sa intorci blugii pe dos, sa-i imbraci asa si uitandu-te in oglinda sa marchezi cu markerul zonele in care vrei sa faci cusaturile si sa stramtezi blugii (poti chiar sa folosesti boldurile pentru a vedea, mai exact, cum vor arata blugii modificati).

3

Coase blugii in zonele marcate! Aseaza blugii (inca pe dos!) langa masina de cusut, preseaza usor materialul si coase urmand zonele marcate. Se recomanda sa incepi de sus (din zona taliei) si sa cobori treptat.

4

Intoarce blugii pe fata si probeaza-i! Daca sunt suficient de stramti, intoarce-i pe dos si decupeaza materialul in exces. Daca vrei sa fie si mai stramti de atat, reia pasii 2, 3 si 4.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te duci la un concert grunge sau rock si vrei un look pe masura? Iti doresti sa...
Un concert este ocazia perfecta de a-ti exprima personalitatea, de a te bucura de viata si de...
Eleganta, rafinamentul, bunul gust si muzica melodioasa, toate sunt caracteristici definitorii ale unui concert simfonic. De aceea,...