Cum sa fii si sa te simti frumoasa tot timpul

Cum sa fii si sa te simti frumoasa tot timpul

"Esti frumoasa" este o expresie pe care o auzi tot timpul, dar te simti frumoasa cu adevarat?

Unele fete da, dar daca tu ai o problema in a crede acest lucru atunci trebuie sa urmaresti acesti pasi ca sa  arati si sa te simti frumoasa tot timpul. Dar niciodata sa nu te schimbi pentru cineva.

Pasi

1

Ai incredere in tine. Acest lucru te va ajuta sa-ti intelegi frumusetea naturala atat interioara cat si exterioara. Daca nu-ti poti accepta frumusetea in mod natural trebuie sa faci ceva in aceasta privinta. Stai dreapta. Zambeste-ti. Observa lucrurile positive. Totul este important. Daca observi defecte, repara-le. Mai jos gasesti sfaturi gata sa-ti vina in ajutor.

2

Spala-te pe fata in mod regulat. Acest lucru iti va desfunda porii si te va scapa de acnee. Foloseste un demachiant fara ulei de doua ori pe zi iar intr-o saptamana sau doua pielea iti va fi mai curata, ca noua. Umezeste-ti fata cu apa calda inainte sa te speli deoarece acest lucru iti deschide porii. Clateste-te cu apa rece dupa ce te-ai spalat pentru a-i inchide. Avand pielea curata te face sa arati ca ai grija de pielea ta.

3

Tine pasul cu igiena personala. Fa dus in fiecare zi pentru a avea un miros proaspat si pentru a  te simti reinnoita. Spala-te folosind un gel de dus cu parfum dulce si spala-ti parul la fiecare a doua zi. Spalarea parului in fiecare zi iti poate face scalpul uscat si solzos. Daca ai parul gras in mod natural ia in considerare un sampon pentru prevenirea exesului de sebum. Spala-ti parul masandu-ti scalpul cu sampon, cu ajutorul varfurilor degetelor. Clateste si repeta procedeul de doua ori. Apoi, foloseste balsam pentru a da stralucire si pentru a preveni incurcarea parului. Maseaza-l timp de 20 secunde si lasa-l 2 minute apoi clateste si repeta procedura. Deodorantul este foarte recomandat.

4

Aranjeaza-ti parul. Unul dintre lucrurile care ne ocupa majoritatea timpului dimineata este parul. Asa ca incearca sa imbratisezi un aspect natural avand posibilitatea sa adaugi  intotdeauna accesorii. Iti poti face unele coafuri dragute care nu iti arata parul natural la fel de mult ca un coc. Daca parul tau este ondulat, il poti prinde intr-o coada de cal. De asemenea, incearca sa-ti tunzi parul mai des decat de obicei ca sa nu iti creasca cu varfuri despicate.

Fii atenta atunci cand folosesti aparate de coafat incalzite. Acestea pot deteriora parul uscandu-l si in cele din urma, ducand la despicarea varfurilor. Este recomandat sa folosesti aceste aparate numai pentru ocazii speciale. Fii si simte-te frumoasa tot timpul.

5

Machiaza-te. Incearca sa nu exagerezi cu machiajul. Imbratiseaza-ti naturaletea; oamenilor nu le place o fata care nu este in regula cu a fi ea insasi. Dar daca trebuie sa porti machiaj, foloseste putin rimel, dermatograf, luciu de buze si putin fond de ten. Fondul de ten lichid arata mult mai bine decat pudra deoarece face pielea sa arate mai natural si armonios.

6

Fa sport. Creste-ti pulsul macar 60 minute pe zi si intr-o saptamana este posibil sa fi pierdut un kilogram, doua sau sa te fi tonifiat putin. Tine cont sa pierzi in greutate numai daca ai indicele de masa corporal mai mare decat media.

7

Mananca sanatos. Toate fructele si legumele iti ofera energia de care ai nevoie si te fac sa arati minunat. Iti imbunatatesc si aspectul tenului, de asemenea. Urmeaza sugestiile portiilor de servire a piramidei alimentelor si asigura-te ca obtii nutrientii de care ai nevoie. Daca intampini dificultati mancand sanatos, arunca alimentele cele mai tentante si ingaduie-ti o noapte pe saptamana pentru a manca unele alimente nesanatoase. Aminteste-ti sa-ti speli mainile inainte de masa.

8

Fii tu insati. Atunci cand esti la liceu, sa fii o persoana unica te va face mai de dorit deoarece sa ai o personalitate originala te va scoate in evidenta intr-un mod pozitiv.

Sfaturi:    

- O fata vesela este mai atragatoare decat una obosita!
- Tu esti tu si asta esti menita sa fii. Nu incerca sa fii altcineva. “Te-ai nascut originala; nu muri copie”.
- Zambeste. Acest lucru iti confera un plus de incredere si te face sa arati mai primitoare.

Avertizari:

- Pierderea in greutate nu inseamna ca trebuie sa te infometezi. De fapt, infometarea este cunoscuta pentru cresterea in greutate! Doar aminteste-ti sa manaci alimente mai sanatoase.
- Nu intrece masura facand sport; te poti rani cu adevarat.

Etichete: frumusete, sampon, par, sport

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tot mai multi oameni din intreaga lume renunta la folosirea samponului, alegand, in schimb, modalitati mai naturale...
Puteti conferi volum parului fara a apela la serviciile costisitoare ale unui hairstylist si fara a tine...
Parul negru poate fi greu de ingrijit. Iata ce trebuie sa faceti pentru a avea un par...