Cum sa te cunosti mai bine. Ce spun alunitele despre tine

Cum sa te cunosti mai bine. Ce spun alunitele despre tine

Alunitele de pe fata sau de pe corp atrag intotdeauna atentia si pot dezvalui multe despre o persoana. Sigur, e recomandabil sa scapi de ele, chiar daca iti ofera un oarecare farmec. Orice medic iti va spune ca e periculos sa lasi alunitele de capul lor! In plus, chiar poti sa fii cine doresti si fara astfel de talismane pe corp :)

Iata ce releva alunitele in functie de zona in care se afla:

1. Pe tampla. Daca ai o alunita pe tampla, exista o multime de oportunitati de calatorie pentru tine. Ai putea sa gasesti un job bun in alte tari sau, pur si simplu, ai putea calatori de placere.

2. Deasupra puntii nazale. O alunita in aceasta zona poate indica faptul ca ai o cariera promitatoare in fata. Poate fi vorba de promovare, de o marire de salariu sau de laude din partea sefului. Ai punctul de pornire. Acum depinde de tine!

3. Sub spranceana. Daca ai un nev pozitionat intre ochi si una dintre sprancene, inseamna ca esti un om deschis, adaptabil, care poate gasi intotdeauna solutii in relatiile cu oamenii. Ai putea deveni un lider de incredere.

4. Deasupra buzei. Persoanele cu aceste tipuri de alunite sunt atractive, amiabile si destul de populare printre prieteni. Se preocupa, de asemenea, cam de tot ce le inconjoara.

5. Pe un pomete. Acesta este, de obicei, o trasatura a unui lider puternic. Oamenii cu acest tip de alunita sunt buni prieteni cu succesul de succes, avand, de obicei, cariere impresionante.

6. In palma. Nevii din palma sunt caracteristici oamenilor care prefera stabilitatea. In cazul lor, arareori apar problemele financiare. Sunt foarte priceputi la economie.

7. Pe talpi. Nevii de pe talpa vorbesc despre un pasionat de nou, de diversitate; un om care adora calatoriile, foarte bun specialist in comunicare. Un asemenea individ e foarte popular si poate atrage de partea sa o multime de oameni.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cele mai multe alunite se dezvolta pana la varsta de 30 ani. In general, nu sunt periculoase,...
Te-ai saturat de alunitele si negii de pe corp? Pielea sensibila se umple de eczeme, cand ti-e...
Alunitele sau nevii pigmentari sunt tumori benigne(necanceroase) care pot aparea pe piele sub forma unor pete sau...