Ai ales manichiura semi-permanenta? Afla ce riscuri implica aceasta

Ai ales manichiura semi-permanenta? Afla ce riscuri implica aceasta

Cele mai multe femei folosesc manichiura semipermanenta. E o solutie mai eficienta, in sensul in care nu trebuie sa ingrijeasca unghiile la fel ca in cazul manichiurii clasice, iar estetica dureaza mult mai mult. In plus, sunt tentate sa creada ca unghia are mai putin de suferit. Asta, insa, e doar o aparenta. Pe termen lung lucrurile stau cu totul altfel...

Cum te poate afecta manichiura semi-permanenta! Oja semi-permanenta sau oja-gel nu se usuca de la sine. E nevoie de ajutorul unei lumini ultra-violete, care va permite ojei sa patrunda in structura unghiei. Asa se explica si rezistenta acestui tip de oja.

Din pacate, expresia ce e prea mult strica se aplica si in acest caz. Iata ce trebuie sa stii despre manichiura semi-permanenta:

- e necesara o pauza de 3 luni, dupa utilizare, pentru a evita deterioarea unghiilor;

- unghia nu respira suficient. Pe aceasta sunt aplicate cel putin 3 straturi( 5-6, uneori), deoarece in afara de oja mai este baza si topul.

- lampa cu lumina ultravioleta responsabila cu uscarea gelului actioneaza agresiv la nivelul pielii. Foloseste folosesti manusi speciale, mai ales daca ai alunite pe maini. Razele ultraviolete pot provoca arsuri si chiar cancer de piele.

- unghia se distruge si la indepartarea ojei. Pentru acest proces este folosita o solutie speciala. Iar pentru ca oja nu este usor de indepartat sunt utilizate pilele care, din pacate, distrug unghia.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Manichiura evolueaza rapid! In ton cu societatea, am putea spune. Asa se face ca, deja, s-au cristalizat...
Manichiura Ombre sau in degrade consta in aplicarea unei nuante deschise la baza unghiei si a unor...
Nu este necesar sa apelati la serviciile unei profesioniste pentru a realiza voi insiva o manichiura de...