Cum sa scapi de parul de pe brate fara sa te epilezi

Cum sa scapi de parul de pe brate fara sa te epilezi

O solutie magica pentru a scapa de parul de pe corp pentru totdeauna nu exista, din pacate. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci epilare toata viata. Poti incerca una dintre metodele de mai jos. Sunt usoare si rapide, iar parul tau va disparea sau va deveni invizibil!

Cum sa scapi de parul de pe brate fara sa te epilezi:

1. Ceaiul de musetel este cunoscut pentru beneficiile sale uimitoare pentru piele. Mai mult, aceasta planta te ajuta sa subtiezi parul din zonele in care ai vrea ca acesta sa nu existe. Asadar, fierbe putin musetel intr-o cana cu apa. Strecoara amestecul si lasa-l sa se raceasca. Aplica, apoi, ceaiul obtinut pe brat si lasa-l sa se usuce. Spala zona cu apa rece. Dupa cateva repetari, vei sesiza ca parul tau s-a subtiat si nu mai este atat de vizibil!

2. Sucul de lamaie. Lamaia iti poate oferi bratului aspectul de alb pe care-l doresti. Stoarce putin suc de lamaie si aplica-l pe brat. Lasa-l sa actioneze 15-20 minute, perioada in care nu vei iesi in lumina soarelui. Daca ai pielea sensibila, amesteca sucul de lamaie cu miere, inainte de aplicare.

3. Pasta de turmeric si papaia. Ai nevoie de pasta bruta de papaia si de pulbere de turmeric. Amesteca 2 linguri de pasta de papaia cu o jumatate de lingura de pudra de turmeric. Dupa ce ai amestecat bine, aplica pasta pe brat/picior si las-o sa actioneze un sfert de ora. Repeta procesul o data pe saptamana. Metoda te ajuta sa indepartezi parul, care nu va mai creste la fel de repede.

4. Zaharul. Vorbim despre sora mai sigura, mai naturala si mai putin dureroasa a epilarii cu ceara. Zaharul face minuni cand vine vorba despre disparitia parului nedorit. Intr-o cratita, pune o ceasca de zahar, un sfert de ceasca de suc proaspat de lamaie si un sfert de ceasca de apa. Fierbe amestecul la foc mic. Amesteca in mod constant, pana cand obtii o substanta de culoare maronie. Lasa amestecul sa se raceasca, apoi aplica-l usor pe mana. Indeparteaza zaharul cu forta, la fel ca in cazul benzilor de ceara.

5. Ceaiul de menta. Conform studiilor, ceaiul de menta subtiaza parul. Cum este posibil? Prin consum. Acest ceai reduce nivelul de testosteron din corp, incetinind astfel si cresterea parului.

6. Produsele din soia. Soia poate reduce dimensiunile foliculului. Practic, parul se subtiaza.

7. Amestec de cas cu faina. Amesteca o lingurita de faina cu 2 lingurite de cas intr-un bol. Vei obtine o pasta groasa. Aplica pasta pe brat/icior/ fata. Asteapta 10-15 minute inainte de a clati cu apa. Casul si alte produse lactate sunt cunoscute pentru capacitatea de a reduce nivelul de testosteron. Implicit, stopeaza si cresterea parului. Poti adauga, de asemenea, pulbere de turmeric in amestec. Aceasta pasta nu te va scapa definitiv de parul nedorit, dar il va subtia considerabil.

8. Piatra ponce. O piatra ponce ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii, dar functioneaza si in ceea ce priveste parul nesuferit. Se recomanda utilizarea acestei pietre pe brate si pe picioare, dupa ce le-ai inmuiat in apa calda timp de 10 minute. Apoi, la dus, continua sa freci cu miscari circulare zonele unde parul iti da batai de cap.

Citeste si: Cum sa actionezi dupa EPILAREA INGHINALA. Nu face asa ceva!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scalpul trebuie sa produca o anumita cantitate de ulei pentru a ramane hidratat si pentru a proteja...
Nu esti inca sigur/a ce vrei sa faci cu parul din zona intima? Te ajutam sa decizi....
Aparitia primelor fire albe de par reprezinta un soc pentru orice femeie! Multe reprezentante ale sexului frumos...