Cum poti sincroniza contactele intre Facebook si iPhone?

Cum poti sincroniza contactele intre Facebook si iPhone?

In cazul in care esti activ pe cunoscuta retea sociala si ai realizat ca datele de contact ale anumitor prieteni din telefon nu se regasesc pe Facebook sau ca anumiti prieteni de pe Facebook nu se gasesc in lista ta de contacte din iPhone, afla ca poti face in asa fel incat toate aceste date de contact ale tuturor prietenilor sa fie sincronizate si sa gaseasca atat in lista de contacte a iPhone-ului tau, cat si in lista de prieteni de pe Facebook.

Cum poti face acest lucru?

1

Asigura-te ca iPhone-ul tau are instalata cea mai noua versiune de Facebook. Daca nu este cea mai noua versiune sau nu stii sigur, intra pe magazinul de aplicatii (App Store), apasa butonul "Updates", apoi selecteaza iconita Facebook (daca este o versiune mai veche, se vor instala modificarile aparute intre timp; daca este cea mai noua versiune, nu se va intampla nimic).

2

Deschide aplicatia Facebook de pe iPhone. In cazul in care vei fi intrebat daca vrei sa sincronizezi iPhone-ul cu lista de contacte de pe Facebook, selecteaza "Yes".

3

Daca dupa ce ai deschis aplicatia Facebook nu-ti apare optiunea de la pasul 2, du-te pe iconita pentru prieteni si apasa pe ea (o gasesti in coltul drept superior al meniului principal Facebook).

4

Apasa pe butonul "Sync" (il gasesti in coltul drept superior).

5

Alege setarile pe care ti le doresti. Muta butonul in pozitia "On" pentru sincronizarea contactelor, apoi muta urmatorul buton in pozitia "On", in dreptul campului "Replace Photos" pentru a inlocui pozele contactelor din iPhone cu pozele lor de profil (sau pentru a le adauga ca poza de contact cea de pe Facebook, in cazul in care nu aveau). 

 Apasa pe "I agree" (sunt de acord) dupa ce ai terminat de citit tot ceea ce presupune sincronizarea (din "User Agreement").

Asteapta ca sincronizarea sa fie finalizata si ca schimbul de date sa fie realizat.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook-ul a evoluat rapid, inca de la aparitie. Azi, nu mai e doar un instrument de socializare,...
Facebookul este, ne place sau nu, o parte importanta din viata omului modern. Conform ultimelor date, celebra...
Facebook se modernizeaza la capitolele siguranta si confortul utilizatorului. Oamenii lui Zuckerberg au realizat un soft prin...