Facebook

Lista articolelor despre Facebook pe AflaCum.ro

Articole despre Facebook

Citeste cele mai noi articole despre Facebook publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Facebook, pe AflaCum.ro!

Stai pe Facebook in mod cotidian? Iti place sa postezi diverse materiale si sa interactionezi cu prietenii virtuali? Atunci, ar fi pacat sa nu inveti cum se descarca un filmulet de pe cea mai cunoscuta retea de socializare.

Cum sa descarci un filmulet de pe Facebook:

1. Conecteaza-te la Facebook.

Esti la serviciu si se intampla sa ai timpi morti pe care vrei sa-i depasesti intrand putin pe Facebook? N-o faci, de teama ca te vede seful stand pe net? Esti online in timpul liber, dar nu vrei sa fii deranjat? Acum, aceste situatii nu mai reprezinta o problema. Poti ramane online, desi cei din lista ta de prieteni nu te vor vedea activ.

Ce trebuie sa faci daca ai un smartphone:

- deschide aplicatia Facebook Messenger pe telefon si acceseaza din coltul din dreapta jos sectiunea People.

Telefonul tau mobil se misca din ce in ce mai greu? E posibil sa fie din cauza anumitor virusi, dar si din cauza traficului de date utilizat, in principal, de Facebook si/sau de Instagram. Trebuie sa stii ca traficul de date aferent Facebook si Instagram poate fi diminuat si astfel reteaua ta preferata de socializare se va incarca mult mai repede.

Reducere trafic de date Facebook. Ce trebuie sa faci:

1. Intra in Magazin Play.

Facebook isi cunoaste din ce in ce mai bine utilizatorii. Se pare ca, mai nou, exista chiar si un grup de oameni de stiinta care studiaza relatiile de dragoste pe vestita retea de socializare. Datorita cercetarii lor, inteligenta artificiala este capabila sa prezica momentul cand vei incepe o relatie, chiar mai bine decat un psiholog!

Iata cateva semne care demonstreaza ca pe Facebook relatiile sunt foarte importante si studiate:

1. Facebook studiaza iubirea analizand alte cupluri.

Vrei sa iti schimbi numele pe care il folosesti pe Facebook? O poti face direct de pe telefonul mobil. In plus, de pe smartphone poti adauga si o porecla pe contul de pe respectiva retea de socializare.

Daca ti-ai schimbat numele in urma unei casatorii, a unei nedorite dezmosteniri sau, pur si simplu, in urma unei decizii strict personale, Facebook iti ofera posibilitatea de a reintroduce noul nume. Iar procesul nu este posibil doar de pe tableta sau de pe laptop, ci si pe telefonul mobil.

Nu e deloc dificl sa iti chimbi numele pe Facebook. Dar trebuie sa tii cont de cateva limitari:

Facebook isi imbunatateste sistemul de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii.

Sistemele de inteligenta artificiala sunt mai performante pe zi ce trece. Astfel, sunt si mai folosite pentru calculatoare si smartphone-uri. Facebook n-a ratat aceasta ocazie si a folosit inteligenta artificiala, dar si invatarea automatizata, pentru diverse proiecte, cum ar fi asistentul digital M. Astfel, compania va folosi asistenta artificiala pentru traduceri. Inteligenta artificiala este, conform membrilor din echipa de cercetare a Facebook, de noua ori mai rapida la traduceri decat software-ul clasic de traducere.

Raportul respectiv scoate in evidenta utilizarea de retele neurale convolutionale (CNN), in comparatie cu folosirea retelelor neurale recurente (RNN), care traduc propozitiile cuvant cu cuvant. Noua arhitectura ia in calcul si cuvintele care urmeaza, pentru a crea o traducere mult mai precisa. E pentru prima oara cand un sistem CNN este mai avansat decat unul RNN, iar Facebook vrea sa-l extinda.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care...
In martie 2016 Facebook a introdus un update la aplicatia Messenger, care contine un joc de baschet...
Aplicatia Messenger de pe Facebook poate fi utilizata nu numai pentru trimiterea mesajelor sub forma de text,...
Messenger permite contactarea pe loc a prietenilor de pe Facebook, precum si a altor utilizatori Messenger, care...
Google Chrome dispune de o gestionare a parolelor convenabila, prin care poate completa in mod automat formulare,...
Stergerea unei pagini de Facebook nu este un lucru complicat, insa este bine de stiut ca o...