Facebook

Lista articolelor despre Facebook pe AflaCum.ro

Articole despre Facebook

Citeste cele mai noi articole despre Facebook publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Facebook, pe AflaCum.ro!

Facebook isi cunoaste din ce in ce mai bine utilizatorii. Se pare ca, mai nou, exista chiar si un grup de oameni de stiinta care studiaza relatiile de dragoste pe vestita retea de socializare. Datorita cercetarii lor, inteligenta artificiala este capabila sa prezica momentul cand vei incepe o relatie, chiar mai bine decat un psiholog!

Iata cateva semne care demonstreaza ca pe Facebook relatiile sunt foarte importante si studiate:

1. Facebook studiaza iubirea analizand alte cupluri.

Vrei sa iti schimbi numele pe care il folosesti pe Facebook? O poti face direct de pe telefonul mobil. In plus, de pe smartphone poti adauga si o porecla pe contul de pe respectiva retea de socializare.

Daca ti-ai schimbat numele in urma unei casatorii, a unei nedorite dezmosteniri sau, pur si simplu, in urma unei decizii strict personale, Facebook iti ofera posibilitatea de a reintroduce noul nume. Iar procesul nu este posibil doar de pe tableta sau de pe laptop, ci si pe telefonul mobil.

Nu e deloc dificl sa iti chimbi numele pe Facebook. Dar trebuie sa tii cont de cateva limitari:

Facebook isi imbunatateste sistemul de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii.

Sistemele de inteligenta artificiala sunt mai performante pe zi ce trece. Astfel, sunt si mai folosite pentru calculatoare si smartphone-uri. Facebook n-a ratat aceasta ocazie si a folosit inteligenta artificiala, dar si invatarea automatizata, pentru diverse proiecte, cum ar fi asistentul digital M. Astfel, compania va folosi asistenta artificiala pentru traduceri. Inteligenta artificiala este, conform membrilor din echipa de cercetare a Facebook, de noua ori mai rapida la traduceri decat software-ul clasic de traducere.

Raportul respectiv scoate in evidenta utilizarea de retele neurale convolutionale (CNN), in comparatie cu folosirea retelelor neurale recurente (RNN), care traduc propozitiile cuvant cu cuvant. Noua arhitectura ia in calcul si cuvintele care urmeaza, pentru a crea o traducere mult mai precisa. E pentru prima oara cand un sistem CNN este mai avansat decat unul RNN, iar Facebook vrea sa-l extinda.

Pentru a putea programa o postare pe Facebook e necesar sa ai o PAGINA nu doar un PROFIL. Diferenta? Prima e destinata organizatilor, companiilor, celebritatilor etc pentru a transmite informatii celor interesati intr-un mod oficial si public. In schimb, profilul e destinat persoanelor individuale, in scopul de a tine legatura cu prietenii lor si de a impartasi elemente din vietile lor.

Asadar, daca vrei sa programezi o postare, fa-ti o PAGINA de Facebook. Pentru asta e nevoie sa ai deja un profil.  Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a crea o pagina:

1. In stanga jos ai optiunea: Creeaza - Reclama, Pagina, Grup, Eveniment.

Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care a devenit atat de popular incat, in luna iunie, a fost lansat un alt joc ascuns, de aceasta data de fotbal.

Iata cum functioneaza acesta:

Updatati aplicatia Messenger la cea mai recenta versiune. Facebook a lansat jocul de fotbal, impreuna cu un nou set de emoji, o data cu update-ul din 13 iunie, 2016.
o Pentru a updata aplicatia iOS, vizitati App Store.
o Pentru a updata aplicatia pe Android, vizitati Play Store.

In martie 2016 Facebook a introdus un update la aplicatia Messenger, care contine un joc de baschet ascuns, ce s-a dovedit a fi un succes, fiind accesat pana in prezent de 300 de milioane de ori.

Iata cum functioneaza acest joc:

1. Updatati aplicatia Facebook Messenger la cea mai recenta versiune.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Messenger permite contactarea pe loc a prietenilor de pe Facebook, precum si a altor utilizatori Messenger, care...
Google Chrome dispune de o gestionare a parolelor convenabila, prin care poate completa in mod automat formulare,...
Stergerea unei pagini de Facebook nu este un lucru complicat, insa este bine de stiut ca o...
Cronologia Facebook reprezinta o pagina cu istoricul activitatilor de pe Facebook, fiind mai mult o autobiografie, decat...
Daca vi se intampla sa postati o poza pe Facebook si aceasta este orientata gresit, puteti sa...
Multi copii care au cont de Facebook si stau constant pe Internet nu vor ca parintii lor...