Cum puteti schimba Motorul de Cautare Implicit al unui Browser?

Cum puteti schimba Motorul de Cautare Implicit al unui Browser?

Uneori barele de unelte pot fi instalate pe un computer, o data cu un nou sotware si pot schimba motorul de cautare a browserului intr-unul de calitatate mai slaba, ce contine multe reclame sau intr-unul pe care nu doriti sa-l folositi.

Iata cum puteti schimba motorul de cautare implicit al unui browser, pentru a contine preferintele anterioare:

1

Firefox.

- Gasiti URL-ul motorului de cautare dorit. Cea mai usoara metoda prin care puteti face aceasta e sa accesati motorul preferat de cautare si sa dati un search.

- Copiati adresa URL si inlaturati partile care nu sunt necesare, de exemplu: Google, http://www.google.com/search?q=; Yahoo!, http://search.yahoo.com/search?p= etc.

- Navigati in editorul de preferinte Firefox. Tastati "about:config" in bara de adrese si dati Enter. Veti fi atentionati cu privire la editarea setarilor Firefox manual. Continuati, bifand „Promit ca voi fi atent” ( "I'll be careful, I promise").

- Cautati cuvantul cheie URL in zona de cautare. Ar trebui sa para un singur rezultat cu aceasta denumire. Dati click dreapta pe rezultat, apoi dati click pe Modify, dati Paste noii adrese in casuta de dialog aparuta, pentru a o inlocui pe cea veche.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In primul rand, ce este un bookmark? In momentul in care gasesti un site pe care stii...
Pentru o buna functionare a calculatorului (si pentru a mai elibera memoria acestuia) se recomanda ca fisierele...
Fie ca utilizati browserul Chrome, Firefox sau Internet Explorer, istoricul paginilor accesate poate fi sters. Afla cum...