Cum sa faci un slideshow cu poze pe Facebook?

Cum sa faci un slideshow cu poze pe Facebook?

Facebook nu ofera posibilitatea de a crea un slideshow cu pozele pe care utilizatorul le uploadeza si totusi exista posibilitatea de a face un astfel de slideshow foarte usor, fara prea multe batai de cap.

Acest lucru este posibi prin crearea unui slideshow in alta parte, pe care mai apoi sa-l uploadezi pe facebook.

Iata 2 metode de a face un slideshow pe care sa-l share-uiesti pe Facebook si nu  numai:

1

Metoda 1 presupune utilizarea unei aplicatii online de creare de slideshow-uri. Unul din website-urile care ofera posibilitatea de a crea online un slideshow este Slidely.

Site-ul iti ofera posibilitatea de a crea un slideshow cu pozele din calculator sau cu cele uploadate pe Facebook. Trebuie doar sa urmezi pasii sugerati pe site:

- pe prima pagina a site-ului apesi pe Create Now, apoi ti se va oferi posibilitatea de a te loga cu reteaua de socializare (facebook, twitter, flickr) sau picasa;

- dupa ce alegi sursa imaginilor, apesi pe add album  si vei vedea astfel pozele deja uploadate de tine, din care ti se ofera posibilitatea sa alegi fotografiile dorite pentru slideshow.

- apoi poti apasa Next (pe care-l gasesti in dreapta sus) si vei ajunge la etapa la care poti adauga o muzica de fundal pentru slideshow-ul tau.

In ultima etapa, trebuie sa salvezi slideshow-ul si ti se va oferi, in final, posibilitatea sa-l share-uiesti cu facebook sau twitter.

Aplicatia ofera multe posibilitati, in functie de creativitatea si rabdarea fiecaruia. Poti sa retusezi fotografii, sa atasezi o muzica de fundal sau un anume tapet.

2

Metoda 2 presupune folosirea unei aplicatii ce necesita descarcarea ei in calculator.

Autoslideshow  este o aplicatie pe care o poti descarca liber si de care te poti folosi pentru a crea slideshow-uri pe care mai apoi sa le uploadezi pe orice retea de socializare doresti.

Pe langa aceste posibilitati, exista si Windows MovieMaker cu care poti sa creezi slideshow-uri si nu numai; dar metodele cele mai simple sunt cele ce presupun aplicatii in mod special pentru acest lucru.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In martie 2016 Facebook a introdus un update la aplicatia Messenger, care contine un joc de baschet...
Facebookul este, ne place sau nu, o parte importanta din viata omului modern. Conform ultimelor date, celebra...
Facebook se modernizeaza la capitolele siguranta si confortul utilizatorului. Oamenii lui Zuckerberg au realizat un soft prin...