Cum sa stergi o pagina de Facebook

Cum sa stergi o pagina de Facebook

Stergerea unei pagini de Facebook nu este un lucru complicat, insa este bine de stiut ca o data stearsa, o astfel de pagina nu mai poate fi reactivata.

Exista insa lucruri pe care le puteti face pentru a sterge temporar sau dezactiva o pagina de Facebook. Iata cum se sterge temporar sau definitiv o pagina de Facebook:

1. Stergerea unui cont Facebook:

Salvati informatiile pe care doriti sa le pastrati, inainte de a va sterge pagina de Facebook, deoarece aceasta actiune implica pierderea definitiva a tuturor datelor.

- Dati click pe simbolul-rotita din partea dreapta sus a oricarei pagini si se va deschide un meniu, din care trebuie sa selectati "Account Settings", pentru a deschide pagina cu setari.

- Din lista de optiuni aparuta in coloana din partea stanga selectati „General”.

- In josul paginii "General Account Settings" se afla optiunea "Download a copy of your Facebook data." Dati click pe "Download a copy."

- Click pe "Start My Archive" pentru a incepe descarcarea.

- Descarcarea datelor va ajuta la salvarea informatiilor despre postari, share-uri, mesaje, poze si alte informatii de baza de pe profil.

Completati formularul de stergere, accesand linkul: http://www.facebook.com/help/delete_account.

Vi se va cere sa confirmati parola si Facebook va va intreba de cateva ori daca sunteti siguri ca doriti sa va stergeti pagina.

Este bine de stiut ca trebuie sa fiti logati pe pagina pentru a o putea sterge.

Vi se vor cere si alte informatii, precum motivul pentru care doriti sa va stergeti profilul. Dupa completarea integrala a formularului, dati click pe butonul de trimitere a cererii, din partea de jos a paginii, pentru ca aceasta sa fie inregistrata.

2. Dezactivarea unui cont Facebook:

Accesati meniul contului Facebook, dand click pe icoana-rotita din partea stanga sus a paginii Facebook, pentru a deschide un meniu vertical.

Alegeti "Account Settings." Dati click pe aceasta optiune din meniul vertical, pentru a o selecta si apoi mergeti la pagina cu setari.

Selectati "Security." Dati click pe cuvantul “Security,”din coloana din stanga a paginii Account Settings (Seatrile contului). Aceasta actiune va deschide Security Settings (Setarile de securitate).

Dati click pe "Deactivate your account" (Dezactiveaza-ti contul), din partea de jos a paginii Security Settings, pentru a duce la bun sfarsit aceasta actiune.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebookul este, ne place sau nu, o parte importanta din viata omului modern. Conform ultimelor date, celebra...
Facebook se modernizeaza la capitolele siguranta si confortul utilizatorului. Oamenii lui Zuckerberg au realizat un soft prin...
Facebook continua sa vina cu noutati pentru utilizatorii sai! Dupa ce mai marii site-ului de socializare au...