Cum sa stergi o pagina de Facebook

Cum sa stergi o pagina de Facebook

Stergerea unei pagini de Facebook nu este un lucru complicat, insa este bine de stiut ca o data stearsa, o astfel de pagina nu mai poate fi reactivata.

Exista insa lucruri pe care le puteti face pentru a sterge temporar sau dezactiva o pagina de Facebook. Iata cum se sterge temporar sau definitiv o pagina de Facebook:

1. Stergerea unui cont Facebook:

Salvati informatiile pe care doriti sa le pastrati, inainte de a va sterge pagina de Facebook, deoarece aceasta actiune implica pierderea definitiva a tuturor datelor.

- Dati click pe simbolul-rotita din partea dreapta sus a oricarei pagini si se va deschide un meniu, din care trebuie sa selectati "Account Settings", pentru a deschide pagina cu setari.

- Din lista de optiuni aparuta in coloana din partea stanga selectati „General”.

- In josul paginii "General Account Settings" se afla optiunea "Download a copy of your Facebook data." Dati click pe "Download a copy."

- Click pe "Start My Archive" pentru a incepe descarcarea.

- Descarcarea datelor va ajuta la salvarea informatiilor despre postari, share-uri, mesaje, poze si alte informatii de baza de pe profil.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa iti schimbi numele pe care il folosesti pe Facebook? O poti face direct de pe...
Facebook isi imbunatateste sistemul de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii. Sistemele de inteligenta...
Pentru a putea programa o postare pe Facebook e necesar sa ai o PAGINA nu doar un...