Cum se face un canal Youtube

Cum se face un canal Youtube

Daca va place sa accesati site-ul Youtube si sunteti pasionati de muzica si de clipuri video, cu siguranta v-a trecut o data prin minte sa va faceti un canal al vostru.

Iata cum se face un canal Youtube:

1. Crearea canalului
Accesati Youtube si logati-va cu contul Google. Va veti vedea numele sau utilizatorul in partea de sus a meniului din stanga. Dati click pe el pentru a accesa pagina de utilizator.

Adaugati channel art. Aceasta este o imagine ce se va vedea in parte de sus a paginii de canal. Youtube va va arata exemple de cum va fi expusa imaginea de pe website pe TV sau pe un dispozitiv mobil.

Descrieti-va canalul. Adaugati o descriere scurta a acestuia, pentru ca cei care il vizualizeaza sa stie la ce sa se astepte. Dati click pe fila About din fereastra principala a canalului si apoi click pe butonul “+ Channel description”.

Denumiti canalul, in functie de descrierea acestuia si de continutul clipurilor video.

2. Dezvoltarea continutului

Decideti-va ce doriti sa impartasiti cu lumea, prin intermediul canalului Youtube si ce anume ar putea considera original utilizatorii acestui site.  

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In cazul in care ti-ai facut un cont YouTube, dar dupa ceva timp ai realizat ca fie...
Internetul a devenit, de cativa ani, principala sursa de informare pentru oamenii de rand din majoritatea colturilor...
Facebook isi imbunatateste sistemul de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii. Sistemele de inteligenta...