Retele socializare

Lista articolelor despre retele socializare pe AflaCum.ro

Articole despre retele socializare

Citeste cele mai noi articole despre retele socializare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre retele socializare, pe AflaCum.ro!

Facebook isi imbunatateste sistemul de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii.

Sistemele de inteligenta artificiala sunt mai performante pe zi ce trece. Astfel, sunt si mai folosite pentru calculatoare si smartphone-uri. Facebook n-a ratat aceasta ocazie si a folosit inteligenta artificiala, dar si invatarea automatizata, pentru diverse proiecte, cum ar fi asistentul digital M. Astfel, compania va folosi asistenta artificiala pentru traduceri. Inteligenta artificiala este, conform membrilor din echipa de cercetare a Facebook, de noua ori mai rapida la traduceri decat software-ul clasic de traducere.

Raportul respectiv scoate in evidenta utilizarea de retele neurale convolutionale (CNN), in comparatie cu folosirea retelelor neurale recurente (RNN), care traduc propozitiile cuvant cu cuvant. Noua arhitectura ia in calcul si cuvintele care urmeaza, pentru a crea o traducere mult mai precisa. E pentru prima oara cand un sistem CNN este mai avansat decat unul RNN, iar Facebook vrea sa-l extinda.

Pentru a putea programa o postare pe Facebook e necesar sa ai o PAGINA nu doar un PROFIL. Diferenta? Prima e destinata organizatilor, companiilor, celebritatilor etc pentru a transmite informatii celor interesati intr-un mod oficial si public. In schimb, profilul e destinat persoanelor individuale, in scopul de a tine legatura cu prietenii lor si de a impartasi elemente din vietile lor.

Asadar, daca vrei sa programezi o postare, fa-ti o PAGINA de Facebook. Pentru asta e nevoie sa ai deja un profil.  Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a crea o pagina:

1. In stanga jos ai optiunea: Creeaza - Reclama, Pagina, Grup, Eveniment.

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze si de pe computer, dupa cum urmeaza:

1. Prin aplicatia InstaPic
Aveti nevoie de sistemul de operare Windows 8 sau o de o versiune mai recenta, deoarece aplicatia InstaPic este disponibila in Windows App Store, pentru aceste versiuni, nefiind compatibila cu alte sisteme de operare.

Descarcati InstaPic din Windows App Store. Dati click pe icoana Windows din partea dreapta si introduceti \"InstaPic\" in bara de cautare. Dati click pe icoana InstaPic, un dreoptunghi albastru cu 3 patrate in mijloc. Selectati butonul \"Install\" si asteptati ca aplicatia sa fie instalata cu succes.

Tehnologia moderna si retelele de socializare permit oricui sa verifice reputatia unei persoane, descoperind detalii personale si informatii din trecutul acesteia.

Verificarea reputatiei este o practica comuna a angajatorilor, care doresc sa afle mai multe despre candidatii la anumite joburi. Iata 4 metode prin care va puteti proteja reputatia online:

Metoda 1: Aveti grija cum va prezentati  

Daca va place sa accesati site-ul Youtube si sunteti pasionati de muzica si de clipuri video, cu siguranta v-a trecut o data prin minte sa va faceti un canal al vostru.

Iata cum se face un canal Youtube:

1. Crearea canalului
Accesati Youtube si logati-va cu contul Google. Va veti vedea numele sau utilizatorul in partea de sus a meniului din stanga. Dati click pe el pentru a accesa pagina de utilizator.

Persoanele care imbina studiile cu munca urmeaza o facultate si se intretin din punct de vedere financiar, in acelasi timp.

Studentii care lucreaza au parte de distractii si acumuleaza, totodata, experienta de lucru. Insa nu este deloc usor sa inveti si sa muncesti, in acelasi timp.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa