Ce si cum afla GOOGLE despre TINE

Ce si cum afla GOOGLE despre TINE

Internetul a devenit, de cativa ani, principala sursa de informare pentru oamenii de rand din majoritatea colturilor lumii. In acelasi timp, accesul rapid la orice informatie are si un pret destul de scump. Actiunile utilizatorilor sunt stocate de Google, o institutie care a devenit sinonima cu internetul.

Youtube, Gmail ori Google Drive sunt cele mai cunoscute platforme din mediul virtual. Din momentul in care ai un cont pe Gmail, sa zicem, cea mai mare parte a activitatilor tale vor fi inregistrate in detaliu. Parole, adrese, clickuri, toate ajung la Google.

Mai jos iti aratam cum sa afli ce stie Google despre tine. Exista 5 pagini web pe care le poti accesa pentru a avea o viziune de ansamblu asupra informatiilor pe care le ai stocate online.

Google Ads - reclamele ce sunt afisate online de Google sunt personalizate in functie de link-urile pe care le accesezi si de reclamele pe care le-ati accesat in trecut. Aici gasiti toate aceste informatii. In Ads gasesti toate aceste informatii.

Google Security - iti arata toate detaliile de securitate aferente contului tau Google, chiar si unde a fost folosit ultima oara si de pe ce dispozitiv.

Location History - Google detine o varietate uriasa de surse de informare, astfel incat stie cu precizie in ce locuri iti desfasori activitate. Mai mult, intregul istoric al acestor locuri este salvat online si apoi analizat.

Google Dashboard – orice activitate legata de serviciile Google apare aici. Lista este completa.

Web & App Activity – toate activitatile tale online se regasesc aici; orice cautare pe google, orice postare pe facebook sau vizionare de pe Youtube. E o lista care iti permite. practic. sa afli daca altcineva iti foloseste contul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista mai multe motive pentru care ai nevoie de un cont de Gmail Business. Este eficient, sigur,...
In cazul in care ti-ai facut un cont YouTube, dar dupa ceva timp ai realizat ca fie...
Pandemia a dominat vietile oamenilor si in 2021! Romanii, precum majoritatea cetatenilor lumii, sunt in continuare sub...