Cum sa creezi un cont de email Gmail Business

Articol scris de Marius Bercea
Cum sa creezi un cont de email Gmail Business
Cum sa creezi un cont de email Gmail Business Cum sa creezi un cont de email Gmail Business Cum sa creezi un cont de email Gmail Business Cum sa creezi un cont de email Gmail Business Cum sa creezi un cont de email Gmail Business Cum sa creezi un cont de email Gmail Business Cum sa creezi un cont de email Gmail Business Cum sa creezi un cont de email Gmail Business Cum sa creezi un cont de email Gmail Business

Exista mai multe motive pentru care ai nevoie de un cont de Gmail Business. Este eficient, sigur, usor de utilizat, accesibil, optiuni multiple, iti ofera 25 GB spatiu, si nu in ultimul rand, este gratuit!

Daca aceste caracteristici te-au convins si doresti sa-ti creezi un cont de Gmail Business, articolul acesta te va ajuta sa faci acest lucru. Este foarte simplu.

1

Acceseaza site-ul Google. Fa click pe pictograma Gmail care se afla in partea superioara a ecranului, in partea dreapta.

2

Fa click pe linkul "Creati un cont". De aici vei fi redirectionat catre pagina de inregistrare.

3

Inregistreaza noul cont.

Odata inceput procesul de inregistrare, va trebui sa completezi urmatoarele informatii

- Prenume

- Nume

- Nume utilizator, acesta va fi textul care va fi afisat inainte de @gmail.com

- Parola. Aceasta va trebui introdusa de 2 ori. Trebuie sa fie compusa din minim 8 caractere.

- Data nasterii

- Numarul de telefon mobil. Numarul de telefon este util pentru mentinerea contului in siguranta. Poate fi folosit pentru recuperarea parolei in cazul in care aceasta a fost uitata.

- Adresa de email actuala. Aceasta este optionala, dar e de preferat sa o completezi cu o adresa de email existenta, pentru ca Gmail sa iti trimita confirmarea adresei de email creata sau pentru recuperarea parolei in cazul in care ai uitat-o.

- Dovada faptului ca sunteti o persoana reala (si nu un robot). Acest lucru se realizeaza prin introducere unui cod afisat intr-o imagine. Acest pas poate fi omis, caz in care va fi necesara verificarea prin telefon.

- Locatia ta. Numele tarii in care locuiesti.

4

Accepta termenii si conditiile de utilizare a serviciilor Google. Bifeaza casuta Sunt de acord cu Termenii si conditiile si cu Politica de confidentialitate Google.

Treci la pasul urmator facand click pe Pasul urmator.

5

Poti adauga o poza profilului tau Google sau poti omite acest pas facand click pe Pasul urmator.

6

In acest moment adresa ta de email a fost creata si poti intra in pagina ta de Gmail apasand pe Continuati la Gmail.

7

Daca ai urmat corect pasii de mai sus, rezultatul ar trebui asemanator cu cel prezentat in imagine.

8

Verifica adresa de email actuala, introdusa in formularul de inregistrare. Trebuie sa primesti un email de verificare de la Echipa Google.

9

Fa click pe linkul de activare din emailul receptionat. 

10

Introdu parola contului de Gmail nou creat.

11

In acest moment contul tau a fost creat si confirmat. Fa click pe linkul "Pentru a continua faceti click aici". Vei fi redirectionat catre pagina contului de Gmail.

12

Fa un tur al caracteristicilor Gmail pentru a folosi la maxim optinile puse la dispozitie: chat, video, salvare si organizare foldere, stergere mesaje si alte optiuni de administrare si stocare a informatiilor.

13

Importat-ti contactele. Spre deosebire de alte servicii de email, Gmail iti ofera posibilitatea de a importa contactele din alte conturi de email. Foloseste aceasta optiune.

Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook a devenit cea mai cunoscuta si mai populara retea de socializare din ultimii ani, atat de...
Internetul a devenit, de cativa ani, principala sursa de informare pentru oamenii de rand din majoritatea colturilor...
Emailul este un termen general aplicat vopselelor durabile, care se intaresc bine prin uscare, fiind ideale pentru...