Cum sa folosesti Google Photos

Cum sa folosesti Google Photos

Google Photos este un serviciu online prin intermediul caruia ai posibilitatea sa stochezi gratuit amintirile foto/video, dar si sa le organizezi. Pentru a-l putea folosi, e necesar sa ai un cont Google si apoi sa accesezi google.com/photos.

Google Photos vine preinstalat pe o varietate foarte mare de dispozitive cu Android. Iata care sunt, in mare, avantajele, utilizarii acestui serviciu:

- te ajuta sa navighezi lejer prin libraria ta de continut foto/video de pe mobil si faciliteaza realizarea de colaje intr-un format similar cu Amintirile de la Apple.

- in acelasi timp, in functie de setari, iti face backup la fotografii si clipuri video in cloud in permanenta.

- ai parte de spatiu nelimitat, daca accespti sa micsorezi rezolutiam in anumite cazuri extreme.

- platforma de backup in cloud te ajuta sa nu mai pierzi amintirile importante si iti permite sa partajezi foarte usor momentele imortalizate alaturi de prieteni.

- noua versioune, 3.6, disponibila pe Android nu mai permite pierderea fotografiilor, indiferent de calitatea internetului pe care il folosesti. Latimea de banda este masurata in timp real, iar daca te afli intr-o zona cu semnal slab, fotografiile iti sunt redimensionate in timp real si urcate in cloud la o rezolutie mai mica. Daca ajungi la un Wi-Fi, aceleasi fotografii sunt inlocuite cu versiunile de inalta rezolutie.

- dupa acelasi tipar, nici fisierele video nu se mai pierd.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Google a lansat aplicatia #myAndroid care te ajuta sa personalizezi telefonul in detaliu, in functie de preferintele...
Pandemia a dominat vietile oamenilor si in 2021! Romanii, precum majoritatea cetatenilor lumii, sunt in continuare sub...
Curiozitatea este o manifestare fireasca ce ne-a permis evolutia de-a lungul anilor. Suntem curiosi si bine facem,...