Cum sa personalizezi ANDROIDUL. Foloseste aplicatia Google

Cum sa personalizezi ANDROIDUL. Foloseste aplicatia Google

Google a lansat aplicatia #myAndroid care te ajuta sa personalizezi telefonul in detaliu, in functie de preferintele tale.

#myAndroid iti va spune ce wallpaper, ce iconite, ce launcher sau ce widget-uri ti se potrivesc; asta dupa ce parcurgi un scurt chestionar. Asadar, trebuie sa accesezi android.com/myandroid, unde ti se vor pune cateva intrebari. De exemplu, va trebui sa precizezi daca doresti o interfata random sau cu un anumit model, animata sau statica si daca preferi viteza, ceva fistichiu sau cool.

Dupa ce ai completat toate raspunsurile, Google va genera automat o noua interfata si un set de aplicatii recomandate pentru wallpaper-uri, iconuri, launcher, widget-uri si tastatura. Vei avea un pachet complet de linkuri de download. Va fi ca si cum ai avea un terminal nou.

E dificil sa mai detii un telefon unic, in zilele noastre, insa Google incearca sa realizeze acest lucru macar la nivel de UI si experienta prin acest tool.

Pentru promovare, marele G a creat si un camion taguit cu #myAndroid, care se va plimba prin diferite orase; deocamdata, doar in SUA.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Google Photos este un serviciu online prin intermediul caruia ai posibilitatea sa stochezi gratuit amintirile foto/video, dar...
Compania Google a devenit cunoscuta pentru realizarile sale, dar si pentru interviurile de angajare unice. Interviul poate...
Pandemia de Covid 19 ne-a schimbat modul de a gandi, dar si felul in care actionam. Astfel,...