Cum sa folosesti Tinder, cea mai populara platforma de dating

Cum sa folosesti Tinder, cea mai populara platforma de dating

Tinder este una dintre cele mai populare aplicatii de mobil care te ajuta sa socializezi si sa intalnesti persoane in viata reala. Din surse neoficiale, reteaua ar avea 50 milioane de utilizatori in toata lumea.

Ce trebuie sa faci:

- intra in Magazin Play si cauta Tinder.

- instaleaza-l.

-  te poti conecta prin intermediul Facebook sau poti crea un cont propriu-zis. Daca alegi prima varianta, lucrurile se simplifica. Programul va incarca singur cateva poze din galeria ta de Facebook, care vor fi vizibile pentru utilizatorii de sex opus;

- de la setari, poti schimba pozele si poti adauga informatii despre tine(optional);

- dupa ce ai terminat de pus la punct contul, aplicatia va cauta (prin GPS) potentiali/e parteneri/e pentru tine. Poti seta varsta de cautare intre 18 si 55 ani!

- pentru fiecare persoana care apare pe ecranul telefonului ai optiunile: X(eliminarea respectivei persoane din lista), o inimioara - prin intermediul careia vei da like(ai un numar limitat de like-uri in versiunea gratuita), un semn care arata ca un fulger(boost)- el inseamna superlike, adica persoana care il va primi va fi atentionata ca o placi peste masura(ai un singur superlike pe zi in varianta gratuita). Poti cumpara boostere, daca vrei sa dai mai multe superlike-uri.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cele mai folosite emoticoane din lumea virtuala sunt cele de pe Facebook. In fiecare zi, multi dintre...
Yahoo incearca sa tina pasul cu concurenta! A creat o noua versiune de Yahoo Messenger care sa...
Hackerii pregatesc atacuri de proportii in 2018! Cel putin asta ne transmit specialistii in securitate cibernetica. Zonele...