Cum sa te conectezi la Internet prin Ethernet ca si conexiune Wi-Fi

Cum sa te conectezi la Internet prin Ethernet ca si conexiune Wi-Fi

Majoritatea utilizatorilor Ethernet sunt nemultumiti de faptul ca nu se pot conecta la internet de pe smarthphone, tableta sau consola de joc.

Insa, ce nu stiu acestia este ca Ethernet poate fi share-uit ca si conexiune wi-fi catre aceste device-uri, fara a-si schimba proprietatile. Iata cateva metode prin care puteti face acest lucru:  

1. Cu ajutorul unui Virtual Router Manager
Accesati virtual router manager website si selectati icoana \\\"Download\\\". Acest program este compatibil cu Windows 7 si cu alte versiuni mai recente.

Permiteti computerului sa salveze si sa descarce fisierul. Descarcarea nu va dura mult, deoarece programul ocupa putin spatiu, avand 1.3 MB.

Incepeti procesul de instalare, dand click \\\"Next\\\" la fiecare optiune aparuta. Nu exista porgrame ascunse, adiacente instalarii. Asteptati ca acesta sa se termine, lucru ce va dura 2-3 minute.

Rulati programul. Introduceti ID-ul si parola retelei dorite. In \\\"Shared Connection\\\", selectati Ethernet si \\\"Start Virtual Router\\\" si noua retea va fi formata. Pe ecranul device-urilor vor aparea setarile Wi-Fi. Selectati reteaua, introduceti parola si veti fi conectat la Internet wireless.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca aveti multe poze in computer poate fi destul de greu sa le tineti evidenta, mai ales...
Computerele conectate la Internet trebuie protejate impotriva virusilor obisnuiti, importiva spyware, malware si a virusilor de tip...
Internetul poate avea atat efecte pozitive, cat si negative, in ceea ce priveste computerele, asigurandu-le o viteza...