Cum sa scapi gratis de problemele din computer

Cum sa scapi gratis de problemele din computer

Daca sunt folosite timp indelungat, computerele nu mai functioneaza la viteza de odinioara si pot aparea tot felul de probleme.

Iata cum puteti sa faceti ordine in computer si cum puteti scapa, in mod gratuit, de problemele legate de acesta:

Updati-va software-ul, ori de cate ori computerul va solicita aceasta actiune. Acest lucru este valabil si pentru antivirus, curatarea discului si update-urile legate de securitate. De asemenea este indicat sa va updatati browserul, deoarece noile editii contin upgrade-uri de securitate. Updatarea software-ului va ajuta sa preveniti eventualele probleme, inainte ca acestea sa apara.

Faceti curat in registru. In windows, acesta reprezinta o baza de date ce cuprinde informatii de program, setari si alte elemente. In timp, registrul se poate aglomera cu informatii inutile, care incetinesc functionarea computerului. Exista o serie de programe gratuite, care va pot fi de folos in acest sens, imbunatatind performanta computerului.

Rulati un scaner online contra virusilor. Exista o serie de astfel de programe contra cost sau gratuite, care pot detecta virusii din computer. Iata cateva exemple de site-uri:

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu...
Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale. Una dintre posibilitati este Apple iTunes. Puteti folosi...
PC-ul este o necesitate in societatea secolului al XXI-lea. A devenit indispensabil, atat in cazul job-urilor de...