Cum sa opresti cererile de prietenie pe Facebook

Cum sa opresti cererile de prietenie pe Facebook

Facebookul este, ne place sau nu, o parte importanta din viata omului modern. Conform ultimelor date, celebra retea de socializare a ajuns la cifra record de 300 milioane de utilizatori. Din nefericire, asa cum ne place sa socializam in mod cotidian pe Facebook, la fel de bine putem fi deranjati de persoane pe care n-am dori sa le cunoastem...In aceasta situatie, e de preferat ca respectivii utilizatori sa nu intre contact cu noi.

Multi utilizatori se intreaba daca pot fi blocate cererile de prietenie pe Facebook la nivel de masa si nu doar individual. Din pacate, o astfel de posibilitate nu exista, insa ai alternative pentru a crea baza de selectie pe care o doresti. Asta pe langa limita de 5000 prieteni pe care Facebook a setat-o pentru fiecare utilizator.

Cum poti controla cererile de prietenie?

1. Acceseaza sectiunea Setari;

facebook cereri

2. Acceseaza sectiunea Confidentialitate;

facebook cereri 2

3. O sa ai la indemana optiunile de mai jos. Acceseaza butonul Editeaza din dreapta intrebarii Cine iti poate trimite cereri de prietenie?

facebook cereri 3

4. Selecteaza optiunea Prietenii prietenilor.

facebook cereri 4

A doua solutie ar fi sa ii indepartezi pe cei care te supara, chiar daca raman in lista ta de prieteni. Le stopezi, practic, accesul catre postarile tale. Iata cum:

1. Intra pe pagina persoanei careia doresti sa ii restrictionezi accesul si din sectiunea Prieteni acceseaza butonul Adauga in alta lista.

facebook cereri 5

2. Iti vor aparea mai multe optiuni(nume de grupuri, nume de pagini, familie etc). Ultima dintre ele este Restrictionati. O data selectata aceasta optiune, acel utilizator nu iti mai poate vedea decat mesajele Publice; pe cele destinate Prietenilor nu.

facebook cereri 6

Daca nici aceasta solutie nu te satisface, ramane sa blochezi, in mod individual, persoanele care te deranjeaza. Acestea nu vor mai putea cere prietenia ta pe Facebook si evident nu vor mai avea acces pe wall-ul tau. Daca inca nu stii cum, iti aratam mai jos:

1. Mergi pe pagina persoanei pe care vrei sa o blochezi si acceseaza butonul Apoi, apasa Blocheaza si gata. Persoana respectiva nu va mai putea avea nicio legatura cu tine pe Facebook...

facebook cereri 7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook ofera multe setari interesante utilizatorilor sai. Una dintre ele iti da sansa sa ascunzi lista de...
Contul de facebook poate fi dezactivat din dorinta proprie sau de catre angajatii sai, in cazul in...
Facebook-ul inca este cea mai populara retea de socializare din Romania( asta chiar daca retele precum Instagram,...