WhatsApp. Cum sa dezactivezi un chat

WhatsApp. Cum sa dezactivezi un chat

Doresti ca anumite mesaje individuale sau de pe grupuri de WhatsApp sa nu te mai deranjeze sonor? E simplu sa scapi de acest stres. Poti sa dezactivezi orice chat din aplicatia WhatsApp, fie ca te afli pe telefon, tableta, laptop sau desktop.

WhatsApp. Cum sa dezactivezi un chat pe iOS:

1. Deschide aplicatia WhatsApp.

2. Atinge fila Chats(Conversatii). Acesta se afla in bara de instrumente din partea de jos a ecranului. S-ar putea sa fie nevoie sa selectezi sageata din coltul din stanga sus al ecranului pentru a vedea aceasta bara de instrumente.

3. Gliseaza spre stanga pe chatul pe care doresti sa il dezactivezi. Ar trebui sa ao doua optiuni-More(Mai multe) si Archive(Arhiva). Acestea apar in partea dreapta a ecranului.

4. Selecteaza More(Mai multe).

5. Apasa pe Mute(Notificari fara sunet).

6. Selecteaza un interval de timp pentru dezactivarea respectivului chat. Poti alege 8 ore, o saptamana sau un an. Ai dezactivat cu succes un chat pe WhatsApp! Pentru a activa conversatia, selecteaza Unmute(Porniti sunetul notificarilor) din acelasi loc.

WhatsApp. Cum sa dezactivezi un chat pe Android:

1. Deschide aplicatia WhatsApp.

2. Atinge fila Chaturi(Conversatii). Acesta se afla in bara de instrumente din partea de sus a ecranului. S-ar putea sa fie necesar sa selectezi sageata din coltul din stanga sus al ecranului pentru a vedea aceasta bara de instrumente.

3. Selecteaza un chat(o conversatie).

4. Atinge semnul din dreapta sus format din 3 puncte dispuse pe verticala.

5. Selecteaza Mute(Notificari fara sunet).

6. Alege un interval de timp pentru dezactivarea respectivului chat. Ai la dispozitie optiuni pentru 8 ore, o saptamana sau un an. Pentru a activa conversatia, atinge, din aceeasi sectiune, Unmute(Porniti sunetul notificarilor).

WhatsApp. Cum sa dezactivezi un chat pe desktop:

1. Deschide un browser(Chrome, Internet explorer, Opera etc).

2. Intra pe web.whatsapp.com.

3. Logheaza-te, scanand din aplicatia WhatsApp a telefonului codul QR de pe ecranul laptopului/calculatorului. In dreapta sus, ai semnul format din 3 puncte verticale. Din aceasta sectiune selecteaza Dispozitive asociate, apoi Asociati un dispozitiv. Ti se va cere sa scanezi codul QR si gata! Esti conectat la WhatsApp pe desktop.

4. Selecteaza chat-ul pe care vrei sa-l dezactivezi.

5. Apasa pe semnul format din 3 puncte verticale.

6. Selecteaza Mute(Opriti sunetul notificarilor) si alege intervalul pentru care vrei sa dezactivezi aceasta conversatie: 8 ore, o saptamana sau un an. Din acelasi loc, poti reactiva chat-ul respectiv.

Citeste si: Cum sa folosesti WhatsApp de pe un computer

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

WhatsApp reprezinta una dintre cele mai populare aplicatii de comunicare prin intermediul mesajelor text, audio si video!...
Metoda de inselatorie Accidentul este veche, dar, din pacate, inca eficienta! Multe persoane inca sunt pacalite prin...
Vesti bune din partea celui mai cunoscut serviciu de mesagerie din lume! WhatsApp, caci despre aceasta aplicatie...