Anaf a lansat aplicatia "Spatiul privat virtual"

Anaf a lansat aplicatia

Ministerul Finantelor Publice a lansat un nou serviu numit "Spatiu privat virtual". Aceasta aplicatie online ii ajuta pe cetateni - persoane fizice - sa isi urmareasca situatia fiscala si implicit obligatiile datorate la stat.

Programul lansat pe 15 septembrie de ANAF ii scuteste pe oameni de un drum in plus la administratia fiscala aflata in raza de domiciliu.  "Spatiul privat virtual" poate fi folosit pentru a vizualiza neplatite fata de fisc si decizia de impunere pentru anul 2013. Tot acest program computerizat poate fi folosit
de catre salariatii care vor sa verifice daca angajatorul a declarat contributiile lor de asigurari sociale.

Pentru a accesa aplicatia de inregistrare utilizatori, acceseaza link-ul: Inregistrare persoane fizice. Pentru a sesiza orice problema de natura tehnica poti lasa un mesaj la adresa de email: admin.portal@mfinante.ro.

Proiectul pilot implementat initial in Bucuresti si Ilfov va fi dezvoltat, de anul viitor, la nivel national si vor fi extinse categoriile documentelor si informatiilor comunicate spre si dinspre contribuabili, iar identificarea in sistem va putea fi realizata si cu telefonul mobil sau cardul de sanatate.

Paralel cu acest proiect, ANAF  ofera contribuabililor posibilitatea de a accesa un buletin informativ fiscal care va cuprinde date publice cu caracter fiscal cum ar fi: obligatiilor fiscale, noutati legislative, ghiduri fiscale, campanii derulate si comunicate de presa.

Spatiul prival virtual poate fi accesat non-stop, atat printr-o aplicatie de Smartphone numita Talk, cat si prin serviciul SMS contra cost.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In societatea moderna se poate plati cam orice online, prin intermediul cardului bancar. Taxele si impozitele nu...
Declaratia 600, cea care a facut valva in ultimele zile, ar putea fi eliminata! Pana cand Ministerul...
Formularul 200 este o declaratie obligatoriu de completat de toti contribuabilii din Romania care au realizat venituri...