Anaf a lansat aplicatia "Spatiul privat virtual"

Anaf a lansat aplicatia

Ministerul Finantelor Publice a lansat un nou serviu numit "Spatiu privat virtual". Aceasta aplicatie online ii ajuta pe cetateni - persoane fizice - sa isi urmareasca situatia fiscala si implicit obligatiile datorate la stat.

Programul lansat pe 15 septembrie de ANAF ii scuteste pe oameni de un drum in plus la administratia fiscala aflata in raza de domiciliu.  "Spatiul privat virtual" poate fi folosit pentru a vizualiza neplatite fata de fisc si decizia de impunere pentru anul 2013. Tot acest program computerizat poate fi folosit
de catre salariatii care vor sa verifice daca angajatorul a declarat contributiile lor de asigurari sociale.

Pentru a accesa aplicatia de inregistrare utilizatori, acceseaza link-ul: Inregistrare persoane fizice. Pentru a sesiza orice problema de natura tehnica poti lasa un mesaj la adresa de email: admin.portal@mfinante.ro.

Proiectul pilot implementat initial in Bucuresti si Ilfov va fi dezvoltat, de anul viitor, la nivel national si vor fi extinse categoriile documentelor si informatiilor comunicate spre si dinspre contribuabili, iar identificarea in sistem va putea fi realizata si cu telefonul mobil sau cardul de sanatate.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

E perioada vacantelor, cand multi dintre romani aleg destinatii departe de patria mama. Daca vrei sa calatoresti...
Circa 600.000 persoane fizice sunt obligate sa depuna la ANAF pana pe 26 mai 2014 declaratia 200...