Rabla pentru electrocasnice. Noutatile programului

Rabla pentru electrocasnice. Noutatile programului

Programul Rabla pentru Electrocasnice a fost lansat oficial. Conform noului ghid, romanii vor putea achizitiona mai multe tipuri de electrocasnice, fata de cele trei de anul trecut. Astfel, apar in plus voucherele pentru televizoare si pentru masini de spalat vase.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Modificari pe placul clientilor. Anul trecut, in program erau incluse frigiderele, masinile de spalat rufe si aparate de aer conditionat. Cifrele arata ca, in numai trei zile, cele 20 milioane de lei au fost consumate de romani. Fata de anul trecut, au intrat in program televizoarele si masinile de spalat. In plus, fondurile s-au dublat in 2019, la 40 de milioane de lei, ca urmare a cererii foarte mari.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Pentru a achizitiona o masina de spalat vase, spre exemplu, poti da la schimb orice produs inclus in programul Rabla pentru electrocasnice. Prin introducerea in program a masinilor de spalat vase, Guvernul se asteapta ca romanii de rand sa consume din ce in ce mai putina apa.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Valori vouchere.

- pentru televizoare - 200 si 400 lei;

- pentru masini de spalat vase - 300 si 400 lei;

- pentru masini de spalat rufe - 200 si 300 lei;

- pentru aparate de aer conditionat - 400 lei;

- pentru frigidere - 300 si 400 lei. Preturile difera in functie de performanta produselor.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Cum procedezi? Daca doresti sa cumperi produse electrocasnice prin aceste program, trebuie sa completezi un formular pe site-ul Agentiei Fondului pentru Mediu. Apoi, cu voucherul primit poti merge la magazine. In cazul produselor mari, multe companii merg la domiciliul clientilor pentru a ridica aparatele vechi. Aparatura imbatranita va ajunge in locurile destinate reciclarii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021 este programul prin care iti poti inlocui echipamentele electrocasnice vechi cu unele...
Binge-watching-ul( numit si binge-viewing sau maraton de vizionare) reprezinta practica vizionarii de divertisment sau continut informational pentru...
Omul modern petrece mult timp in fata tv-ului. E un fenomen firesc, intr-o societate a boom-ului informational....