Masina spalat

Lista articolelor despre masina spalat pe AflaCum.ro

Articole despre masina spalat

Citeste cele mai noi articole despre masina spalat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre masina spalat, pe AflaCum.ro!

Sa pun piper negru macinat in masina de spalat?! E o ineptie! De ce?! Probabil asa ai reactiona, daca ti-am recomanda asta. Afla ca nu e deloc o stupizenie. Piperul este un ingredient foarte folositor in spalatorie!

Cum si de ce sa folosesti piperul in masina de spalat:

Reda stralucirea hainelor. Reziduurile de detergent de pe rufe pot afecta stralucirea hainelor. Adauga piper in masina de spalat! Acesta actioneaza ca un agent abraziv si dizolva resturile de detergent din fibrele lenjeriei. Inmomentul in care raman particule de detergent pe tesatura, culorile se estompeaza, iar hainele se decoloreaza. Pentru ca acest proces nedorit sa fie stopat, e suficienta o lingurita de piper, direct in tambur! Nu folosi boabe de piper decat la cea mai scazuta temperatura!

Masina de spalat este unul dintre aparatele electrocasnice care nu lipsesc din casa omului modern. Spala rufele si te scuteste de efort, insa, daca nu ai grija de ea, s-ar putea sa te coste! Masina de spalat are nevoie de intretinere! De cele mai multe ori, este vina noastra cand o masina de spalat se defecteaza, deoarece nu respectam instructiunile de utilizare si de pastrare.

8 greseli care iti pot distruge masina de spalat:

Folosesti prea mult detergent. Daca pui detergent cu nemiluita, sa stii ca rufele nu ies mai curate! In schimb, poti strica masina! In interior se poate acumula extrem de multa spuma care poate bloca drenajul. In plus, excesul de detergent poate infunda compartimentul pentru detergent, impiedicand acestuia din urma cuva. Rezultatul? Hainele tale nu se vor spala cum trebuie!

Servetelele umede sunt folosite, in principal, pentru igiena si curatarea diverselor suprafete. Ele pot fi utilizate, insa, in interiorul... masinii de spalat. Nu glumim deloc! In ce scop, vezi in materialul de mai jos!

De ce sa introduci servetele umede in masina de spalat inainte de utilizare?

Scapi de scame si parul de la animalele de companie. Parul si alte scame vor disparea de pe tesaturi. Toate aceste murdarii vor fi transferate pe servetele. Hainele vor arata, cu siguranta, mai ingrijite!

Programul Rabla pentru Electrocasnice a fost lansat oficial. Conform noului ghid, romanii vor putea achizitiona mai multe tipuri de electrocasnice, fata de cele trei de anul trecut. Astfel, apar in plus voucherele pentru televizoare si pentru masini de spalat vase.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Modificari pe placul clientilor. Anul trecut, in program erau incluse frigiderele, masinile de spalat rufe si aparate de aer conditionat. Cifrele arata ca, in numai trei zile, cele 20 milioane de lei au fost consumate de romani. Fata de anul trecut, au intrat in program televizoarele si masinile de spalat. In plus, fondurile s-au dublat in 2019, la 40 de milioane de lei, ca urmare a cererii foarte mari.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Pentru a achizitiona o masina de spalat vase, spre exemplu, poti da la schimb orice produs inclus in programul Rabla pentru electrocasnice. Prin introducerea in program a masinilor de spalat vase, Guvernul se asteapta ca romanii de rand sa consume din ce in ce mai putina apa.

Masina de spalat este un obiect electrocasnic indispensabil pentru omul modern. Multe persoane o folosesc, din pacate, in mod eronat, neobtinand eficienta dorita si chiar facand-o nefunctionala. Daca si tu ai intampinat astfel de probleme, iti oferim, astazi, cateva sfaturi esentiale pentru utilizarea corecta a masinii de spalat rufe.

1. Incarcarea masinii de spalat. Ideal este sa incarci masina la 80% din capacitate. Daca pui prea multe rufe, acestea, nu se vor spala bine. Daca, pe de alta parte, pui prea putine haine murdare in masina, acestea ar putea avea de suferit.

2. Temperatura apei. O temperatura cuprinsa intre 40 si 60 grade Celsius este considerata optima pentru dezinfectarea lenjeriei si pentru indepartarea murdariei. Spalarea in apa rece nu distruge bacteriile si acarienii de pe lenjerii si de pe prosoape. In schimb, apa prea fierbinte poate deteriora tesaturile.

Orice femeie care se doreste gospodina respecta cateva reguli cand vine vorba de spalarea rufelor la masina. Cea mai importanta, evident, este selectia hainelor. N-o sa le amesteci pe cele colorate cu cele albe! Mai sunt si alte reguli, insa, pe care daca nu le stiai, le vei tine minte din articolul ce urmeaza.

1. Etichetele. Citind etichetele, vei invata sa triezi hainele in functie de material si sa setezi temperatatura potrivita pentru masina de spalat.

2. Detergentul. Cantitatea de detergent trebuie sa fie in concordanta cu numarul de kilograme de rufe pe care le introduci in masina. Mai mult detergent iti va incarca hainele si chiar poate declansa alergii in momentul purtarii acestora. O cantitate mai mica, in schimb, nu va spala hainele asa cum trebuie. De obicei, e suficient sa umpli capacul la 3 sferturi din capacitate. Cand nu ai siguranta cantitatii de detergent, poti utiliza capsule pentru spalat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multi oameni nu stiu ca masina de spalat vase trebuie curatata la randul ei, din cand in...