Afla ce PRODUSE COSMETICE poti pastra in FRIGIDER!

Afla ce PRODUSE COSMETICE poti pastra in FRIGIDER!

Temperatura scazuta din frigiderul tau iti va mentine produsele cosmetice in stare foarte buna, la fel cum se intampla si cu alimentele.

Produsele cosmetice sunt, in general, perisabile, fragile, asa ca e de preferat sa le mentii in conditii optime. Umiditatea din baie n-o sa le faca bine! La fel, temperaturile ridicate.

Astazi, iti oferim solutia ideala pentru pastrarea cosmeticelor! Trebuie doar sa fii organizata si ordonata si sa faci putin loc in...frigider. Da! Nu e o gluma! Iata o lista cu produsele de infrumusetare pe care sa le bagi la rece:

1. Parfumul. Lumina si caldura duc la ruperea echilibrului delicat dintre chimicalele continute de parfumuri. La frigider, o asemenea pierdere e imposibila!

2. Mastile pentru fata. Temperaturile scazute ajuta la reducerea pungilor de sub ochi si la reducerea rosetii. Experienta va fi mai placuta, cu siguranta!

3. Produsele pe baza de retinol si vitamina C. Aceste ingrediente active isi vor schimba structura chimica, daca le tii in conditii de umiditatea sau caldura. Frigiderul detine cheia succesului: intuneric si frig cat aceste produse sa ramana intacte.

4. Lacul de unghii. Temperatura scazuta va impiedica pigmentii de culoare sa se disperseze in fluid, ceea ce va amana considerabil ingrosarea ojei tale preferate.

5. Crema pentru ochi va fi mai eficienta in reducerea pungilor de sub ochi, daca este rece. Temperaturile mai mici de 37 de grade Celsius duc la contractia vaselor de sange, iar asta inseamna reducerea fluxului de lichide in tesut.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Unele tipuri de oja sunt mai rezistente, altele mai putin, insa mai toata lumea se confrunta cu...
Oja cu sclipici este la moda, mai ales de sarbatori si nu trebuie sa apelati la ajutorul...
Orice femeie s-a confruntat macar o data cu situatia neplacuta in care oja nu i s-a uscat...