Cum se aplica genele false

Cum se aplica genele false

Genele lungi sunt extrem de atragatoare si pot face ochii sa para mai mari si mai imbietatori. Insa nu toata lumea se bucura de astfel de gene, in mod natural, acestor persoane ramanandu-le doar solutia aplicarii genelor false.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Potriviti lungimea genelor false, inainte de a le lipi pe pleoape, scurtandu-le capetele, daca este necesar.

Aplicati o cantitate mica de lipici pentru gene pe exteriorul palmii de la mana non-dominanta. Treceti apoi, usor, banda genelor false prin lipici si lasati-l sa se usuce putin, inainte de a le aplica pe pleoape.

Pozitionati banda genelor false pe pleoapa, cat mai aproape de genele naturale. Lipiti banda de jos in sus, nu invers, pentru a o lipi cat mai aproape de genele naturale.

Lasati lipiciul sa se usuce in mod natural. Odata banda pozitionata, nu este necesar sa o apasati sau sa o tineti.

Aplicati mascara pe genele false, pentru ca acestea sa se contopeasca cu cele naturale, creand un look natural.

Aplicati tus pe pleoapele superioare, avand grija sa umpleti gaurile dintre genele false si cele naturale, pentru a crea un look cat mai natural.

Folositi demachiant pentru a indeparta genele false. Inmuiati o dicheta de bumbac in solutie demachianta si frecati incet linia genelor, lasand-o sa actioneze timp de un minut si apoi trageti usor banda.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Machiajul este parte integranta din viata oricarei femei moderne. Conform anumitor studii, o reprezentanta a sexului frumos...
Extensiile de gene sunt alegerea cea mai buna daca vrei sa-ti scoti in evidenta senzualitatea si frumusetea...