Cum se curata corect aplicatoarele de machiaj

Cum se curata corect aplicatoarele de machiaj

Aplicatoarele de machiaj colecteaza adesea multe straturi de fard sau lipgloss, care se intaresc si fac imposibila folosirea optima a acestor ustensile. Iata cum se curata corect buretii si pensulele pentru aplicarea machiajului:

1. Cu sapun solid.

Treceti pensulele si buretii de aplicare a machiajului pe de-asupra unui sapun solid umed, clatiti aplicatoarele intr-un bol cu apa, pana cand acestea nu mai prezinta urme de sapun si uscati-le cu ajutorul unui servetel de hartie.

2. Cu ajutorul unui burete umed si a unui gel de dus.

Turnati gel de dus pe un burete de baie si treceti aplicatoarele pentru machiaj, pe de-asupra acestuia, apasand usor, ori de cate ori este necesar, pana cand pensulele si buretii nu mai prezinta urme de fard. Clatiti, apoi, aplicatoarele cu apa si uscati-le cu ajutorul unui prosop de hartie.

3. Cu ulei de masline si sampon.

Uleiul de masline descompune urmele intarite de pe aplicatoarele de machiaj, iar samponul actioneaza ca un degresant, indepartand impuritatile. Amestecati ulei de masline cu sampon intr-un bol, inmuiati pensulele si buretii pentru machiaj in aceasta solutie, indepartati urmele de fard de pe acestea, cu miscari usoare, clatiti aplicatoarele si repetati operatiunea ori de cate ori este necesar.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Un machiaj natural este intotdeauna la moda. Iata cateva sfaturi despre aplicarea machiajului pentru crea un look...
Machiajul zilnic are rolul de a ascunde micile imperfectiuni, de a defini liniile fetei si de a...
Sunt rare persoanele care sa aiba culoarea ochilor cenusie. Daca ai ochii cenusii si vrei sa afli...