Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca ciulamaua clasica se prepara din carne de pasare si/sau ciuperci cu sos alb, in arta culinara exista si o reteta de ciulama cu cartofi.
Daca ciulamaua clasica se prepara din carne de pasare si/sau ciuperci cu sos alb, in arta culinara exista si o reteta de ciulama cu cartofi.
Ingrediente:
- un kg cartofi,
- o lingura untura,
- 2 linguri faina,
- o lingura branza rasa,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se taie feli rotunde mai grosute si se fierb in apa cu sare, fara sa se sfarame.
Separat se face un sos alb, dintr-o lingura de untura si faina, care se stinge cu apa in care au fiert cartofii.
Se adauga branza rasa. Se toarna sosul peste cartofii scursi de apa si se da cateva minute la cuptor.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.