ANATOXINA STREPTOCOCICA

Citeste prospectul medicamentului ANATOXINA STREPTOCOCICA si afla in ce afectiuni este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In infectii cutanate streptococice si in starile de sensibilizare a organismului fata de streptococul hemolitic si produsele lui.

Prezentare: Anatoxina streptococica este o toxina preparata din tulpini toxigene de streptococi hemolitici apartinand tipurilor serologice izolate din stari patologice variate, detoxifiata sub actiunea formolului si a caldurii. Se livreaza in fiole de 1 ml. Prezervant: Nu contine.

Mod de actiune: Cresterea rezistentei organismului fata de infectiile streptococice.

Mod de administrare: Subcutanat: in streptodermie se administreaza doze vaccinante de 0,1-0,5 ml la interval de 2 zile. Pentru desensibilizare se administreaza 0,1 ml anatoxina diluata 1/10,urmata de doua inoculari de 0,1 ml anatoxina nediluata. La copii sub 7 ani se recomanda 1/2-1/4 din doza adultului.

Contraindicatii: Insuficienta cardiaca decompensata, insuficienta hepatica, insuficienta renala, tuberculoza pulmonara activa, sindroame hemoragipare.

Efecte secundare: Pot sa apara: roseata, edem inflamator discret, durere, la locul injectarii.

Conditii de pastrare: +2 - +7 grade Celsius. Termen de valabilitate: 3 ani.

Producator: Institutul Cantacuzino

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Triamcinolon S si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Infectii...
Fucidin, unguent este un antibiotic cu actiune puternic antibacteriana impotriva unui numar mare de bacterii gram-pozitive. Compozitie ...
Altargo este un unguent ce contine substanta activa retapamulin. Pentru ce este utilizat Altargo? Altargo este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare