ANTIFOLAN® 2,5 mg , Comprimate

Citeste prospectul medicamentului ANTIFOLAN® 2,5 mg , Comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Antifolan ® 2,5 mg prezinta un spectru larg al activitatii antineoplazice si este indicat in monoterapie in tratamentul cancerului mamar, coriocarcinomului gestational, corioadenomului, corioadenomului invaziv.

Antifolan ® 2,5 mg poate fi utilizat in asociere cu alte chimioterapice antineoplazice in tratamentul leucemiei limfoblastice acute si leucemiei mieloblastice. De asemenea, poate fi utilizat in tratamentul limfomului Burkitt, in stadiile avansate ale limfosarcomului si in cazuri avansate de micozis fungoides. Antifolan ® 2,5 mg, in doze mari, se utilizeaza fie in monoterapie, fie in polichimioterapie, in tratamentul cancerului bronho-pulmonar si tumorilor maligne ale capului si gatului.

Antifolan ® 2,5 mg poate fi util in tratamentul cazurilor severe, recidivante de psoriazis care nu au raspuns adecvat la alte forme de tratament. Cu toate acestea, datorita riscului asociat administrarii de metotrexat, acesta se utilizeaza numai in cazuri selectionate, diagnosticate prin biopsie si/sau control dermatologic.

Pagina 1/17

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Stelara si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Stelara este o...
Citeste prospectul medicamentului Meladinine, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Psoriazis,...
Citeste prospectul medicamentului Meladinine, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Psoriazis,...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare